Suoraan sisältöön

NewCo Helsinki / Yrityspalvelut

Ensi linja 1
00530 Helsinki
PL 450, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 36360
Lue lisää
Toimipiste kartalla

Yritysneuvonta ja -palvelut

NewCo YritysHelsinki on palvelukeskus yrittäjäksi aikoville ja jo yrittäjinä toimiville. Sieltä saa tukea liikeidean kehittämisestä oikeiden kontaktien löytämiseen. Suurin osa palveluista on maksuttomia.

Palveluja ovat: yrityksen perustamisinfo, yritysneuvonta alkaville ja alkuvaiheessa oleville yrittäjille, yrittäjäkoulutus, kasvuyrityspalvelut sekä maahanmuuttajien yrityspalvelut.

NewCo YritysHelsinki neuvoo asiakkaita yhteistyössä muiden yrityspalveluja tarjoavien toimijoiden kanssa. NewCo YritysHelsinkiin on keskitetty maahanmuuttajien yritysneuvonta pääkaupunkiseudulla.

NewCo Helsingin sivuille »

NewCo Helsingin sisäänkäyntiJAA
11.01.2018 17:38

Tapahtumanjärjestäjän ohjeet

Aiotko järjestää tapahtuman Helsingissä? Tarvitsetko siihen luvan? Tarpeellisista luvista, ilmoituksista ja muista järjestelyistä on koottu tietopaketti kaupungin matkailun sivuille.

Startup-palvelut

NewCo Helsinki tarjoaa luottamuksellista ja henkilökohtaista mentorointia, joka tukee yrityksen tarpeita eri kasvuvaiheissa.

Helsinki Think company

Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua. Keskustakampuksella ja Viikin kampuksella toimiva Think Company on yhteisöllinen työtila, tapahtumanäyttämö sekä väylä palveluihin ja oikeiden kontaktien löytämiseen.

Neuvontaa uusille yrittäjille ja kasvuyrityksille

NewCo Helsingin palvelupisteessä Kalliossa asioi vuosittain noin 4000 yrittäjäksi aikovaa. ”Me neuvomme, yrittäjä itse tekee. Moni kaipaa tietoa, ulkopuolisen näkemystä ja keskustelua”, yrittäjäneuvonnan palvelupäällikkö, yritysneuvoja, Toivo Utso sanoo.