Suoraan sisältöön

NewCo Helsinki / Yrityspalvelut

Ensi linja 1
00530 Helsinki
PL 450, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 36360
Toimipiste kartalla

Yritysneuvonta ja -palvelut

NewCo YritysHelsinki on palvelukeskus yrittäjäksi aikoville ja jo yrittäjinä toimiville. Sieltä saa tukea liikeidean kehittämisestä oikeiden kontaktien löytämiseen. Suurin osa palveluista on maksuttomia.

Palveluja ovat: yrityksen perustamisinfo, yritysneuvonta alkaville ja alkuvaiheessa oleville yrittäjille, yrittäjäkoulutus, kasvuyrityspalvelut sekä maahanmuuttajien yrityspalvelut.

Haku helsinkiläisten yksinyrittäjien toimintatukeen koronavirustilanteessa on avautunut

Helsingin kaupunki avasi 20.4. haun yksinyrittäjien toimintatukeen koronavirusepidemian aiheuttamista taloudellisista menetyksistä johtuen. Helsinki myöntää haussa yksinyrittäjille kertaluontoisen 2000 euron toimintatuen aikavälille 16.3.–31.8.2020. Rahoitus toimintatukeen tulee työ- ja elinkeinoministeriöstä. Avustusta voi hakea myös takautuvasti.

Voit hakea yksinyrittäjän toimintatukea Helsingissä asiointi.hel.fi-palvelun kautta. Palvelusta löydät myös ohjeet. Asiointipalveluun pääset osoitteesta asiointi.hel.fi/yksinyrittajantuki tai suoraan   tästä linkistä.

Lisätietoa ja ohjeet löydät tältä sivulta. Samalta sivulta löydät tarvittaessa paperisen hakulomakkeen. 


Newco

NewCo YritysHelsinki neuvoo asiakkaita yhteistyössä muiden yrityspalveluja tarjoavien toimijoiden kanssa. NewCo YritysHelsinkiin on keskitetty maahanmuuttajien yritysneuvonta pääkaupunkiseudulla.

NewCo Helsingin sivuille »18.08.2020 14:59

Startup-palvelut

NewCo Helsinki tarjoaa luottamuksellista ja henkilökohtaista mentorointia, joka tukee yrityksen tarpeita eri kasvuvaiheissa.

Helsinki Think company

Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua.