Suoraan sisältöön

Ohjaamo Helsinki

Ohjaamon sisäänkäynti Fredrikinkadulla

Ohjaamo Helsinki on 15–29 -vuotiaille helsinkiläisille nuorille tarkoitettu palvelu, josta saa tietoa, tukea ja apua erilaisiin elämäntilanteisiin. Nuoren käytettävissä on laaja joukko ammattilaisia, jotka neuvovat työ- ja opiskelupaikan etsimisessä, ammatinvalinnan kirkastamisessa, lomakkeiden täyttämisessä sekä terveyteen ja asumiseen liittyvissä kysymyksissä ja antavat vinkkejä vapaa-ajan viettoon. Nuorta tuetaan ja autetaan, kunnes hänen tilanteeseensa löydetään ratkaisu.

Ohjaamossa voi asioida yksin tai yhdessä läheisen kanssa ilman ajanvarausta ympäri vuoden. Apua on tarjolla myös puhelimitse tai sähköpostilla. 
 
Ohjaamossa järjestetään lisäksi ryhmätoimintaa, rekrytointitapahtumia ja koulutustilaisuuksia, joiden avulla pyritään tuomaan nuori lähemmäksi työ-, koulu- tai harrastusmahdollisuuksia.
 
Ohjaamo Helsingissä nuoria auttavat Helsingin kaupungin uraohjaajat, TE-toimiston asiantuntijat, erityisopettaja, opinto-ohjaaja, psykologit, nuoriso-ohjaajat, sosiaalityöntekijä ja yritysyhteistyön asiantuntijat. Ohjaamo Helsingissä voi myös saada neuvontaa ruotsiksi Luckanilta ja Suomen Pakolaisapu ry:n Kurvi-projekti auttaa maahan muuttaneita. Tämän lisäksi Ohjaamo Helsingissä voit tavata KELA:n, etsivän nuorisotyön ja Nuorisoasuntoliiton työntekijöitä.
 
Olemme myös tavattavissa Itäkeskuksen Stoassa torstaisin.

Ohjaamon tapahtumakalenteri.
 
Yhteystiedot:
Avoinna: ma-pe klo 12–17, Kamppi, Fredrikinkatu 48
Puh. 040 704 6818 (klo 9–15)
Sähköposti: ohjaamo@hel.fi
Ohjaamon projektipäällikkö: Sirkku Reponen, sirkku.reponen(at)hel.fi
JAA
05.12.2019 21:40