Suoraan sisältöön

Palvelut nuorille

Nuorten työllisyyspalvelut on tarkoitettu helsinkiläisille alle 30-vuotiaille nuorille. Nuorten palvelut muodostuvat kaikille avoimesta neuvontapalvelu Ohjaamosta sekä yksilöllisistä ohjauspalveluista, ura- ja TYP-palvelusta, joihin ohjaudutaan yhteistyökumppaneiden ja myös neuvonnan kautta.

Nuorten työllisyyspalveluiden tavoitteena on auttaa nuori koulutukseen, työhön tai muun toiminnan piiriin. Palvelussa korostuvat luottamuksellisuus sekä nuoren omat toiveet. Huomioon otetaan nuoren kokonaisvaltainen elämäntilanne, jota tuetaan kaikin keinoin.

Kaupungin työllisyyspalvelujen asiakkaana nuori pääsee mm. tutustumaan Helsingin kaupungin työkokeilu- ja palkkatukityöpaikkatarjontaan, joiden kautta voi ponnistaa kohti avoimia työmarkkinoita. Käytössä ovat kaupungin koulutuspalvelut, ja asiakkaan on myös mahdollista osallistua yksityisten yritysten järjestämään valmennukseen. Työnhaussa avoimille työmarkkinoille voi hyödyntää Helsinki-lisää.

Palvelupäällikkö: Martti Poteri, martti.poteri(at)hel.fi05.12.2019 21:40

Työkokeilu ja palkkatukityö

Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset tarjoavat määräaikaisia palkkatuki- ja työkokeilupaikkoja työttömille työnhakijoille.

Työllisyyskoulutukset

Työllisyydenhoidon asiakkaat voivat osallistua erilaisiin koulutuksiin maksutta.

Uravalmennus

Kaupungin työllisyyspalvelujen asiakkaat voivat hakeutua maksuttomaan ohjaukseen ja valmennukseen, jonka avulla suunnataan kohti työelämää.