Suoraan sisältöön

Työllisyyden palvelutori

Työllisyyden palvelutorin kyltin vieressä Sari ja Elina.

Työllisyyden palvelutori on työnhakijoille tarkoitettu palvelupiste, josta saa henkilökohtaista neuvontaa työhaun ja koulutuksen kysymyksiin. Palvelutorilla työntekijät auttavat työnhakijoita työnhaussa, koulutusvaihtoehtojen pohdinnassa ja tulevaisuuden suunnitelmien selkeyttämisessä. Palvelutorilla järjestetään myös erilaisia ryhmätilaisuuksia koulutukseen, digitaitoihin ja työnhakuun liittyen. Säännöllisissä rekrytapahtumissa pääsee tapaamaan eri työnantajia ja kuulemaan työmahdollisuuksista. Työllisyyden palvelutorilla voi asioida anonyymisti eikä siellä hoideta viranomaisasioita.

Työllisyyden palvelutori sijaitsee Pasilan TE-toimiston aulassa (Ratapihantie 7) ja se on avoinna ti-to klo 10-15. Palvelutorilla asioidaan ilman ajanvarausta.

Työllisyyden palvelutori on Helsingin, Espoon, Vantaan ja Uudenmaan TE-toimiston yhteinen kokeilu vuoden 2020 loppuun. Palvelupisteet löytyvät Espoossa Ison Omenan palvelutorilta ja Vantaalla TYP:n tiloista Vernissakadulla. Jokaisella työllisyyden palvelutorilla työskentelee sekä TE-toimiston että kaupunkien työllisyyspalveluiden henkilöstöä. Yhteistyökumppaneina palvelutorilla ovat muun muassa koulutuksen ammattilaiset, yrityskoordinaattorit ja hankkeet ja järjestöt. Yhteisenä tavoitteena on työnhakijoiden työllistymisen nopeuttaminen ja osaavan työvoiman saatavuuden varmistaminen.

Seuraa meitä:

Facebook Työllisyyden palvelutori Helsinki
www.tyollisyydenpalvelutori.fi
JAA
14.02.2020 13:11