Suoraan sisältöön

Työllisyyspalvelut

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia työllisyyspalveluita helsinkiläisille työnhakijoille ja tukee pääkaupunkiseudun työnantajia työllistämisessä Uudenmaan TE-palveluiden ohella. Kaupunki järjestää helsinkiläisille työnhakijoille mm. neuvonta-, ohjaus- ja koulutuspalveluita lakisääteisten palveluiden lisäksi, sekä tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia ja työllistää työnhakijoita palkkatuettuihin työsuhteisiin.

Toimipisteet

Ohjaamo Helsingin neuvontapiste on avoinna maanantaista perjantaihin klo 12-16, jolloin paikalle voi tulla ilman ajanvarausta. Neuvontapiste sijaitsee Kampissa, osoitteessa Fredrikinkatu 48. Ohjaamo palvelee edelleen myös puhelimitse, sähköpostitse ja Discordissa chatin kautta.

Löydät lisätietoja Ohjaamon nettisivuilta.

Työllisyyden palvelutori Helsinki, neuvontapiste on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.00-15.00, jolloin paikalle voi tulla ilman ajanvarausta. Työllisyyden palvelutori sijaitsee Pasilan TE-toimiston aulassa, osoitteessa Ratapihantie 7. Työllisyyden palvelutori palvelee edelleen myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Löydät lisätietoja Työllisyyden palvelutorin nettisivuilta.

Urapalveluiden toimipiste sijaitsee Kampissa, osoitteessa Runeberginkatu 5. Lisätietoja palveluun ohjautumisesta löydät vasemmalta olevasta valikosta.

Helsingin TYP:n asiakaspalvelun toimipisteet: Aikuisten palveluiden toimipiste sijaitsee Alppilassa, osoitteessa Viipurinkatu 2 ja Nuorten palveluiden toimipiste Kampissa samoissa tiloissa urapalveluiden kanssa, osoitteessa Runeberginkatu 5. Lisätietoja saat omalta TYP-työntekijältäsi, toimipisteiden asiakaspalvelusta tai vasemmalla olevasta valikosta.

International House Helsingin palveluita on rajoitettu toistaiseksi.
International House Helsinki will offer limited service.
Lisätietoa nettisivuilla / Read more: ihhelsinki.fi

Työrasti Helsinki -verkkopalvelu toimii normaalisti osoitteessa tyorastihelsinki.fi. Huomioithan, että sivuston kautta tarjolla olevissa palveluissa voi olla muutoksia.

Kysyttävää palveluistamme?
Voit ottaa yhteyttä Helsingin kaupungin työllisyyspalveluihin puhelimitse arkisin klo 10-15 numeroon 09 310 36107
tai laittaa sähköpostia osoitteeseen tyollisyyspalvelut@hel.fi. Vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua eteenpäin.

Tervetuloa palveluidemme piiriin!01.09.2020 14:01