Suoraan sisältöön

Työllisyyspalvelut

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia työllisyyspalveluita helsinkiläisille työnhakijoille ja tukee pääkaupunkiseudun työnantajia työllistämisessä Uudenmaan TE-palveluiden ohella. Kaupunki järjestää helsinkiläisille työnhakijoille mm. neuvonta-, ohjaus- ja koulutuspalveluita lakisääteisten palveluiden lisäksi, sekä tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia ja työllistää työnhakijoita palkkatuettuihin työsuhteisiin.

Poikkeusjärjestelyt palveluissamme

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua nyt puhelimitse ja sähköisesti. Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa palvelupisteemme ovat suljettuna, ja ryhmämuotoiset palvelut ja toiminnot on toistaiseksi peruttu tai muutettu etänä toteutettaviksi.

Ohjaamo Helsinki palvelee puhelimitse, sähköpostitse ja Discordissa chatin kautta. Löydät yhteystiedot Ohjaamon nettisivuilta. Samalle sivuille on koottu kattava lista muista etäkäytettävistä palveluista.

Työllisyyden palvelutori Helsinki tarjoaa neuvontaa työnhakuun ja kouluttautumiseen liittyvissä asioissa puhelimitse ja sähköpostitse. Saat apua myös työnhakijaksi ilmoittautumisessa ja ilmoittautumislomakkeen täyttämisessä. Tavoitat uraohjaajamme arkisin klo 10-15 puhelinnumeroista:
050 490 4674,
040 569 9855,
040 356 4914,
040 826 4011. 
Voit myös lähettää kysymyksesi tai yhteydenottopyynnön sähköpostilla: tyollisyyspalvelut@hel.fi. 
Tarkemmat yhteystiedot löydät Työllisyyden palvelutorin nettisivuilta. Lisäksi saat palvelutorin kokoamaa lisätietoa muista poikkeusajan etäpalveluista.

Helsingin TYP palvelee puhelimitse ja verkon välityksellä. Toimipisteidemme asiakaspalveluun (Viipurinkatu 2 ja Runeberginkatu 5) voi tuoda asiakirjoja tai jättää yhteydenottopyynnön. Kaikki tapaamiset hoidetaan puhelimitse tai verkon kautta. Otathan tarvittessa yhteyttä omaan TYP-työntekijääsi.

International House Helsingin palveluita on rajoitettu toistaiseksi.
International House Helsinki will offer limited service.
Lisätietoa nettisivuilla / Read more: ihhelsinki.fi

Työrasti Helsinki -verkkopalvelu toimii normaalisti osoitteessa tyorastihelsinki.fi. Huomioithan, että sivuston kautta tarjolla olevissa palveluissa voi olla muutoksia.

Kysyttävää palveluistamme? Voit ottaa yhteyttä Helsingin kaupungin työllisyyspalveluihin sähköpostitse tyollisyyspalvelut@hel.fi. Vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua eteenpäin.

Kaupungin palkkatukityötä järjestetään soveltuvin osin myös poikkeustilanteen aikana. Palkkatukityötä tarjoavia esihenkilöitä kehotetaan seuraamaan poikkeustilanteen toimintaa ja ohjeistusta esihenkilöille tarkoitetussa Sujo-järjestelmässä.
JAA
09.04.2020 12:45