Suoraan sisältöön

Työllisyyspalvelut

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia työllisyyspalveluita helsinkiläisille työnhakijoille ja tukee pääkaupunkiseudun työnantajia työllistämisessä Uudenmaan TE-palveluiden ohella. Kaupunki järjestää helsinkiläisille työnhakijoille mm. neuvonta-, ohjaus- ja koulutuspalveluita lakisääteisten palveluiden lisäksi, sekä tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia ja työllistää työnhakijoita palkkatuettuihin työsuhteisiin.

Toimipisteet avautuvat kesäkuun alusta alkaen

Ohjaamo Helsingin neuvontapiste avautuu ti 2.6. klo 12. Neuvontapiste on avoinna kesän ajan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-16, jolloin paikalle voi tulla ilman ajanvarausta. Neuvontapiste sijaitsee Kampissa, osoitteessa Fredrikinkatu 48. Ohjaamo palvelee edelleen myös puhelimitse, sähköpostitse ja Discordissa chatin kautta.

Löydät lisätietoja Ohjaamon nettisivuilta.

Työllisyyden palvelutori Helsinki avautuu ti 2.6. klo 10.00. Neuvontapiste on avoinna kesän ajan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.00-15.00, jolloin paikalle voi tulla ilman ajanvarausta. Työllisyyden palvelutori sijaitsee Pasilan TE-toimiston aulassa, osoitteessa Ratapihantie 7. Työllisyyden palvelutori palvelee edelleen myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Löydät lisätietoja Työllisyyden palvelutorin nettisivuilta.

Urapalveluiden toimipiste avautuu ma 1.6. klo 9.00. Urapalveluiden toimipiste sijaitsee Kampissa, osoitteessa Runeberginkatu 5. Lisätietoja palveluun ohjautumisesta löydät vasemmalta olevasta valikosta.

Helsingin TYP:n asiakaspalvelun toimipisteet avautuvat ma 1.6. klo 9.00. Aikuisten palveluiden toimipiste sijaitsee Alppilassa, osoitteessa Viipurinkatu 2 ja Nuorten palveluiden toimipiste Kampissa samoissa tiloissa urapalveluiden kanssa, osoitteessa Runeberginkatu 5. Lisätietoja saat omalta TYP-työntekijältäsi, toimipisteiden asiakaspalvelusta tai vasemmalla olevasta valikosta.

International House Helsingin palveluita on rajoitettu toistaiseksi.
International House Helsinki will offer limited service.
Lisätietoa nettisivuilla / Read more: ihhelsinki.fi

Työrasti Helsinki -verkkopalvelu toimii normaalisti osoitteessa tyorastihelsinki.fi. Huomioithan, että sivuston kautta tarjolla olevissa palveluissa voi olla muutoksia.

Kysyttävää palveluistamme?
Voit ottaa yhteyttä Helsingin kaupungin työllisyyspalveluihin puhelimitse arkisin klo 10-15 numeroon 09 310 36107
tai laittaa sähköpostia osoitteeseen tyollisyyspalvelut@hel.fi. Vastaamme kysymyksiisi ja autamme sinua eteenpäin.16.07.2020 09:27