Suoraan sisältöön

Työllisyyspalvelut

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia työllisyyspalveluita helsinkiläisille työnhakijoille ja tukee pääkaupunkiseudun työnantajia työllistämisessä Uudenmaan TE-palveluiden ohella.

Tällä sivustolla esitellään kaupungin tarjoamia työllisyyspalveluita, jotka on jaoteltu aikuisten eli yli 30-vuotiaiden ja nuorten eli alle 30-vuotiaiden palveluihin. Kaupunki tarjoaa lakisääteisten monialaisen yhteispalvelun (Helsingin TYP) ja velvoitetyöllistämisen (yli 57-vuotiaiden työllistäminen) lisäksi muita työllistymistä edistäviä palveluita omille kohderyhmille, joita ovat helsinkiläiset nuoret, maahanmuuttajat ja useamman vuoden työttömänä olleet aikuiset.

Kaupunki järjestää helsinkiläisille työnhakijoille mm. neuvonta-, ohjaus- ja koulutuspalveluita. Helsingin kaupungin toimialat ja liikelaitokset tarjoavat työkokeilumahdollisuuksia ja työllistävät työttömiä työnhakijoita palkkatuettuihin työsuhteisiin.

Kaikki Helsingin kaupungin tarjoamat työllisyyspalvelut ovat työnhakijoille maksuttomia.

Tutustu esitteeseemme.

Työllisyysesite
JAA
09.01.2020 10:19

Hankinnoista duunia

Sosiaalisia innovaatioita ja työtä julkisilla hankinnoilla (SIEPP) -hankkeen tavoitteena on lisätä työllistämisehdon käyttöä kaupungin hankinnoissa ja sitä kautta edistää työllisyyttä ja työpaikkojen syntymistä.