Suoraan sisältöön

Tietoa Hel.fi-sivustosta

Helsingin kaupungin internetsivuille www.hel.fi on koottu kuntalaisia ja matkailijoita palvelevia tietoja.

Sivuston rakenne ja suunnittelu

Sivuilla on pyritty helpottamaan tiedon hakua. Jokaisen sivun ylälaidassa on hakuruutu jossa voi tehdä haun kaupungin www-sivuilta. Sivun alareunasta löytyy linkki sivukarttaan.

Kaupungin palvelut löytyvät heti päänavigaatiosta sekä palvelujen hakusivulta, josta löytyvät myös asiointipalvelut. Palveluja on luokiteltu kohderyhmien ja kaupunginosien mukaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivu löytyy kaupungin yleisneuvonnan Helsinki-infon sivulta.

Sivujen suunnittelussa on pyritty erityisesti ottamaan huomioon esteettömyyden vaatimukset. Sivut mukautuvat matkapuhelimen ja tabletin näyttöön ja ovat käytettävissä myös näkövammaisten käyttämillä pistekirjoitus- ja puhesyntetisaattoriohjelmilla. Tekstin kokoa voi suurentaa ja tekstiä kuunnella sivun yläosan painikkeilla. 

Palaute palvelusta

Sivuja kehitetään käyttäjien toiveita kuunnellen. Sivujen käytöstä kerätään jatkuvasti tilastoja ja tehdään käyttäjäkyselyitä.

Voit lähettää palautetta Hel.fi -sivujen sisällöstä ja virhetilanteista, toiveita ja kehitysehdotuksia Hel.fi -sivujen toimitukseen palautelomakkeella.

Sivuston historia

Hel.fi 20 vuotta

JAA
21.11.2018 17:02

Hel.fi-palvelun tietosuoja

Hel.fi-palvelussa kerätään automaattisesti tietoja kävijöistä. Kaupunki ei luovuta kävijöistä tietoa kaupallisiin tarkoituksiin.

Hel.fi-sivujen toimitus

Kaupunginkanslian viestinnän verkkotoimitus on vastuussa Hel.fi-sivujen kaupunkiyhteisistä sisällöistä. Tietoa linkityksestä ja kuvien käyttöoikeuksista.

Verkko-osoitteet ja .helsinki

Kaupungin sivut ovat osoitteessa www.hel.fi. Helsingin kaupunki on hakenut ICANN-järjestöltä .helsinki -osoitetta.

Hel.fi-sivujen erillissivustot

Hel.fi-sivuille on tehty monia eri sivustoja samalla ilmeellä, mutta omalla navigaatiolla.

Hel.fi -sivujen tilastot ja tutkimukset

Sivuista kerätään tilastotietoa ja tehdään vuosittain käyttäjäkysely.