Suoraan sisältöön

Anna palautetta karttapalvelusta

Tällä lomakkeella voit antaa palautetta Helsingin karttapalvelusta (kartta.hel.fi).

Palautteen käsittelyn sujuvoittamiseksi palautteessa olisi hyvä mainita selkeästi, että palaute koskee karttapalvelua. Halutessasi voit liittää palautteeseen linkin siihen karttanäkymään, jota palaute koskee. Linkin saat tehtyä karttapalvelussa klikkaamalla kartan yläpuolella olevaa Vie, Jaa -painiketta, valitsemalla Tee linkki ja kopioimalla linkin linkkikentästä. 

Muista kaupunkiympäristön toimialan asioista voit antaa palautetta yleisellä palautelomakkeella.

Anna palautetta tai kysy kaupungilta. Pyrimme vastaamaan viiden arkipäivän kuluessa. Jos asia edellyttää selvitystyötä tai suunnittelua, vastaaminen voi kestää kauemmin.

Voit lähettää viestisi nimettömänä. Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, jätä yhteystietosi.

Palautteesi voidaan julkaista luvallasi. Julkaistut palautteet »

Palautteen lähettäminen ei onnistunut teknisen vian vuoksi.

Yritä myöhemmin uudestaan.

Palautteeni tyyppi:

(*pakollinen, enintään 10000 merkkiä)


Valinnaiset lisätiedot:

TAI

Liitetiedosto (max. 5 Mb):
 

Yhteystiedot:

Jätä yhteystietosi jos haluat henkilökohtaisen vastauksen. Jos annat luvan palautteen julkaisemiseen, vain nimi tai nimimerkki julkaistaan.

 

Koska tämän palautelomakkeen tietoturvaa ei ole varmistettu, palautteessanne ei ole syytä mainita esim. henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja eikä myöskään arkaluontoisia tietoja kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja

Sähköinen viesti toimitetaan viranomaiselle lähettäjän omalla vastuulla (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13, 8 §). Jos asiakirjan toimittamiselle on asetettu määräaika, lähettäjän on huolehdittava siitä, että asiakirja saapuu viranomaiseen määräajassa (Hallintolaki 6.6.2003/434, 17 §).

Tämän vuoksi palauteviestinä ei tule lähettää esimerkiksi lakisääteisiä muistutuksia, kanteluja tai oikaisuvaatimuksia päätöksistä.

Palautejärjestelmän rekisteriseloste »

Tietoa palautteen antamisesta »

Tilastoja palautteista »