Suoraan sisältöön

Laajasalon palvelutalo/Palvelukeskus


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Rudolfintie 17-19
00870 Helsinki

Postiosoite:
Laajasalon palvelutalo/Palvelukeskus, PL 87759, 00099 Helsingin kaupunki

Puhelin: +358 9 310 661
Sähköposti: roihuvuoren.palvelukeskus@hel.fi


Aukioloajat:
avoinna ma-pe 08-16

Jos sinulla on hengitysinfektion tai koronavirustartunnan oireita, jää kotiin sairastamaan. Sinun ei tarvitse hakeutua testiin, jos oireesi ovat lieviä.

Jos oireesi pitkittyvät tai tarvitset ammattilaisen arvion, tee oirearvio omaolo.fi-palvelussa tai kysy neuvoa www.hel.fi-sivujen chatbotista (livechat-mahdollisuus arkisin klo 9-14). Jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 ma-pe klo 8-16.

Jos sinulla on vakavampia oireita, kuten hengenahdistusta tai heikkenevä yleisvointi ja mietit päivystykseen hakeutumista, soita päivystysapuun, p. 116 117. Hätätilanteessa soita hätänumeroon 112 (esimerkiksi äkillinen rintakipu).

Toimipisteen kuvaus:
Palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka, joka tukee kotona asumistasi ja edistää hyvinvointiasi.

Laajasalon palvelukeskus toimii Laajasalon palvelutalon tiloissa. HSL:n palvelulinja 802:n pysäkki sijaitsee aivan vieressämme. Meillä voit käydä kuntosalilla ja osallistua muuhun ryhmätoimintaan. Teemme aktiivista yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Meillä Laajasalon palvelukeskuksessa työskentelee toiminnanohjaaja, kulttuuriohjaaja ja toimintaterapeutti. Tiloissamme toimii kahvila-ravintola Rudolf.

Lisäksi meillä on itsehoitopiste sekä asiakastietokone ja tulostin omatoimiseen käyttöön. Voit tulostaa maksutta esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyviä asiakirjoja.

Etsimme koko ajan joukkoomme uusia vapaaehtoisia, sillä erityisesti kasvava Kruunuvuorenrannan alue tuo alueelle lisää aktiivisia senioreita. Tervetuloa mukaan!

Palvelukeskuksen toiminta on tarkoitettu eläkeläisille ja työttömille. Palvelu on maksutonta, ellei toisin mainita. Saat tarvittavan palvelukeskuskortin maksutta palvelukeskuksen neuvonnasta.Toiminnasta vastaa:
Sosiaali- ja terveystoimialaSuomeksi | På svenska » | In English »