Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta / Lauttasaaren srk: Lauttasaaren kirkko, Helsingin seurakuntayhtymä


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Myllykallionrinne 1
00200 Helsinki

Puhelin: +358 50 373 5162
Sähköposti: laura.hytti@evl.fi


Aukioloajat:
Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 17.00 asti


Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Toimipisteen kuvaus:
Lauttasaaren seurakunnan järjestämän iltapäivätoiminnan ohjaaja hakee lapset kävellen Vattuniemen ala-asteen koululta ip-kerhoon kirkolle koko lukuvuoden ajan. Lauttasaaren ala-asteen koulu sijaitsee kirkon naapurissa. Ohjaaja hakee lapset elokuun ajan. Ensimmäisten kouluviikkojen jälkeen siellä opiskelevat lapset siirtyvät itsenäisesti kirkolle ip-kerhoon, kun reitti on heille tuttu. Tarjoamme monipuolista ja lapsilähtöistä toimintaa, jossa ketään ei jätetä yksin. Kerhoiltapäivä koostuu leikistä, ulkoilusta, välipalasta, läksyhetkestä sekä ohjatusta toiminnasta. Painotamme kädentaitoja, leipomista, liikuntaa ja kaveritaitoja, ja teemme retkiä. Kerhossa on mahdollisuus lepoon ja vapaaseen leikkiin. Huomioimme lasten toiveet ja tarpeet. Vastuuohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat. Meille on tärkeää riittävä määrä aikuisia ja kohtuulliset ryhmäkoot, jotka mahdollistavat lapsen kohtaamisen yksilönä. Tavoitteemme on, että lapsi kokee kerhossa päivittäin iloa ja onnistumisen kokemuksia. Ryhmämme toimivat Lauttasaaren kirkon uusissa tiloissa ja käytössämme on mm. oma liikuntasali sekä keittiö leipomista varten. Toimintamme pohjautuu perusopetuksen iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelmaan. Kunnioitamme perheiden erilaisia tapoja ja katsomuksia. Toiminta ei ole uskonnollisesti sitouttavaa.

Ryhmän yhteystiedot:
Laura Hytti
050 373 5162Muut yhteystiedot:
Lauttasaaren seurakunta, Lauttasaaren kirkko
Ryhmien yhteystiedot
+358 50 359 1202, +358 50 380 3514

Lauttasaaren srk, yhteyshenkilö
Laura Hytti
+358 50 373 5162
laura.hytti@evl.fi

Muualla verkossa:
Hakeminen iltapäivätoimintaan

Lisätietoja:
Ohjaaja hakee lapset kävellen Vattuniemen ala-asteen koululta ip-kerhoon kirkolle koko lukuvuoden ajan.

Lauttasaaren ala-asteen koulu sijaitsee kirkon naapurissa. Ohjaaja hakee lapset elokuun ajan. Ensimmäisten kouluviikkojen jälkeen siellä opiskelevat lapset siirtyvät itsenäisesti kirkolle ip-kerhoon, kun reitti on heille tuttu.

Tarjoamme monipuolista ja lapsilähtöistä toimintaa, jossa ketään ei jätetä yksin. Kerhoiltapäivä koostuu leikistä, ulkoilusta, välipalasta, läksyhetkestä sekä ohjatusta toiminnasta. Painotamme kädentaitoja, leipomista, liikuntaa ja kaveritaitoja, ja teemme retkiä. Kerhossa on mahdollisuus lepoon ja vapaaseen leikkiin. Huomioimme lasten toiveet ja tarpeet.
Vastuuohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat. Meille on tärkeää riittävä määrä aikuisia ja kohtuulliset ryhmäkoot, jotka mahdollistavat lapsen kohtaamisen yksilönä. Tavoitteemme on, että lapsi kokee kerhossa päivittäin iloa ja onnistumisen kokemuksia.
Ryhmämme toimivat Lauttasaaren kirkon uusissa tiloissa ja käytössämme on mm. oma liikuntasali sekä keittiö leipomista varten. Toimintamme pohjautuu perusopetuksen iltapäivätoiminnan toimintasuunnitelmaan. Kunnioitamme perheiden erilaisia tapoja ja katsomuksia. Toiminta ei ole uskonnollisesti sitouttavaa.
Kuva kohteestaSuomeksi | På svenska » | In English »