Suoraan sisältöön

Original Sokos Hotel Tripla


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Fredikanterassi 1 B
00520 Helsinki

Puhelin: +358 20 123 4611
Sähköposti: tripla.helsinki@sokoshotels.fi


Toimipisteen kuvaus:
Uusi Original Sokos Hotel Tripla on enemmän kuin pelkkä hotelli. Se on paikka Pasilan sydämessä, joka yhdistää mutkattomasti kaupunkiyhteisön ja matkailijat, elämykset ja kävijät, levon ja sykkeen. Original Sokos Hotel Triplaan on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä kaikkialta Suomesta.

Hotellissa yhdistyy aito suomalaisuus ja rento mutkattomuus.

Tilat kutsuvat majoittumisen lisäksi myös arkisiin hetkiin, kokouksiin ja juhliin. Pelkistetyn tyylikkäät hotellihuoneet tarjoavat rauhan tyyssijan, joissa voi keskittyä täydellisesti rauhoittumiseen ja antaa aikaa itselleen.

Lisäksi Suomen merkittävimmät tapahtuma-areenat ovat kävelymatkan päässä hotellista. Lähialueelta löytyvät niin Hartwall Areena, Helsingin messukeskus, Linnanmäki, Kallion urbaani kaupunkielämä kuin Helsingin ydinkeskustan monipuoliset palvelut. Luontoa ja liikuntaa rakastavat löytävät helposti Keskuspuiston monipuolisille ulkoilureiteille.
la

11:00

Pasilan katutaidekierrokset 2020

Original Sokos Hotel Tripla

Kiinnostava katutaidekeskittymä sijaitsee hieman keskustan ulkopuolella Pasilan asuinalueella. Pasila on usein harmaaksi mielletty kaupunginosa Lue lisää »

Lisää kalenteriin (.ics)
Lisää Google-kalenteriin


Suomeksi | På svenska » | In English »