Suoraan sisältöön

Helppiseniori/Seniori-info


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Käenkuja 1 B
00500 Helsinki

Postiosoite:
Helppiseniori/Seniori-info, PL 7160, 00099 Helsingin kaupunki

Puhelin: +358 9 310 44556
Sähköposti: seniori.info@hel.fi


Aukioloajat:
avoinna ma-pe 09-15

Jos sinulla on hengitysinfektion tai koronavirustartunnan oireita, jää kotiin sairastamaan. Sinun ei tarvitse hakeutua testiin, jos oireesi ovat lieviä.

Jos oireesi pitkittyvät tai tarvitset ammattilaisen arvion, tee oirearvio omaolo.fi-palvelussa tai kysy neuvoa www.hel.fi-sivujen chatbotista (livechat-mahdollisuus arkisin klo 9-14). Jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 ma-pe klo 8-16.

Jos sinulla on vakavampia oireita, kuten hengenahdistusta tai heikkenevä yleisvointi ja mietit päivystykseen hakeutumista, soita päivystysapuun, p. 116 117. Hätätilanteessa soita hätänumeroon 112 (esimerkiksi äkillinen rintakipu).

Toimipisteen kuvaus:
Seniori-info on helsinkiläisille senioreille tarkoitettu neuvontapalvelu.

Tunnemme hyvin sinulle suunnatut palvelut, jotka liittyvät esimerkiksi toimintakyvyn ylläpitämiseen, liikkumiseen ja esteettömään asumiseen. Me Seniori-infossa osaamme auttaa myös silloin, kun kaipaat tekemistä tai haluaisit löytää juttuseuraa tai olet huolissasi muististasi.

Osaamme kertoa sinulle kaupungin palvelujen lisäksi yritysten ja järjestöjen tarjoamista palveluista ja tapahtumista. Ota rohkeasti yhteyttä, me olemme täällä sinua varten. Myös senioreiden läheiset voivat ottaa yhteyttä. Palvelemme suomeksi ja ruotsiksi.

Toiminnasta vastaa:
Sosiaali- ja terveystoimialaSuomeksi | På svenska » | In English »