Suoraan sisältöön

Roihuvuoren seniorikeskus/Palvelukeskus


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Punahilkantie 16
00820 Helsinki

Postiosoite:
Roihuvuoren seniorikeskus/Palvelukeskus, PL 8590, 00099 Helsingin kaupunki

Puhelin: +358 9 310 46022
Sähköposti: roihuvuoren.palvelukeskus@hel.fi  

Jos sinulla on hengitysinfektion tai koronavirustartunnan oireita, jää kotiin sairastamaan. Sinun ei tarvitse hakeutua testiin, jos oireesi ovat lieviä.

Jos oireesi pitkittyvät tai tarvitset ammattilaisen arvion, tee oirearvio omaolo.fi-palvelussa tai kysy neuvoa www.hel.fi-sivujen chatbotista (livechat-mahdollisuus arkisin klo 9-14). Jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 ma-pe klo 8-16.

Jos sinulla on vakavampia oireita, kuten hengenahdistusta tai heikkenevä yleisvointi ja mietit päivystykseen hakeutumista, soita päivystysapuun, p. 116 117. Hätätilanteessa soita hätänumeroon 112 (esimerkiksi äkillinen rintakipu).

Toimipisteen kuvaus:
Palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka, joka tukee kotona asumistasi ja edistää hyvinvointiasi. Meillä Roihuvuoren kotoisassa palvelukeskuksessa toivotetaan jokainen kävijä tervetulleeksi!

Meille on helppo tulla. HSL:n palvelulinjalla 802 pääset ihan lähelle ja kulkeminen on meillä esteetöntä. Ympäristömme on vehreä ja metsäinen, ja sisällä talossa tunnelmaa luovat lukuisat viherkasvit. Kaupunginkirjaston rauhallisessa toimipisteessä voit syventyä kirjaan tai päivän sanomalehteen.

Takapihallamme asuu senioriponi Sankku, joka ilahduttaa alueen kaiken ikäisiä asukkaita.

Meillä Roihuvuoren palvelukeskuksessa työskentelee muun muassa sosiaaliohjaajia ja fysioterapeutti. Tiloissamme toimii kahvila-ravintola Helmi.

Lisäksi meillä on itsehoitopiste sekä asiakastietokoneita ja tulostin omatoimiseen käyttöön. Voit tulostaa maksutta esimerkiksi sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyviä asiakirjoja.

Palvelukeskuksen toiminta on tarkoitettu eläkeläisille ja työttömille. Palvelu on maksutonta, ellei toisin mainita. Saat tarvittavan palvelukeskuskortin maksutta palvelukeskuksen neuvonnasta.

Toiminnasta vastaa:
Sosiaali- ja terveystoimialaSuomeksi | På svenska » | In English »