Riistavuoren seniorikeskus/Palvelukeskus

Postiosoite:
Riistavuoren seniorikeskus/Palvelukeskus, PL 8580, 00099 Helsingin kaupunki

Puhelin: +358 9 310 46955

Jos sinulla on hengitysinfektion tai koronavirustartunnan oireita, jää kotiin sairastamaan. Sinun ei tarvitse hakeutua testiin, jos oireesi ovat lieviä.

Jos oireesi pitkittyvät tai tarvitset ammattilaisen arvion, tee oirearvio omaolo.fi-palvelussa tai kysy neuvoa www.hel.fi-sivujen chatbotista (livechat-mahdollisuus arkisin klo 9-14). Jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 ma-pe klo 8-16.

Jos sinulla on vakavampia oireita, kuten hengenahdistusta tai heikkenevä yleisvointi ja mietit päivystykseen hakeutumista, soita päivystysapuun, p. 116 117. Hätätilanteessa soita hätänumeroon 112 (esimerkiksi äkillinen rintakipu).

Toiminnasta vastaa:
Sosiaali- ja terveystoimiala

Esteettömyys

Reitti pääsisäänkäynnille

• 2 esteetöntä autopaikkaa sijaitsee ulkona yli 10 m sisäänkäynnistä. Pysäköintiruudun leveys on alle 3,6 m.
  • Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti.
  • Kulkureitti sisäänkäynnille on tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu.

Pääsisäänkäynti

• Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu. Sisäänkäynnin yläpuolella on katos.
  • Sisäänkäynnin ovet ovat vaikeasti havaittavat. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi aukeaa automaattisesti liikkeentunnistimella.

Sisätilat

• Toimipiste sijaitsee samassa kerroksessa kuin sisäänkäynti.
  • Sisätilojen ovet eivät erotu selkeästi seinästä.
  • Toimipisteessä on esteetön wc.

la

Yhteislaulutuokio

Riistavuoren seniorikeskus/Palvelukeskus

Haagan seurakunnan rippikoululaisia ja ja henkilökuntaa Lue lisää »