Suoraan sisältöön

Liikuntamylly


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Jauhokuja 3
00920 Helsinki

Puhelin: +358 9 310 87535


Aukioloajat:
Aukioloajat:
ma - pe 7.00 - 22.00 sisään viimeistään klo 21.00
la, su 8.00 - 22.00 sisään viimeistään klo 21.00

Poikkeusaukioloajat:

YLEISURHEILUALUE VARATTU KILPAILUILLE:

4.2. klo 14:30-20:00
5.2. klo 15-19
12.2. klo 15-20
17.2. klo 12-22
18.-19.2. klo 8-22
25.2.klo 15-20
18.-19.3. klo 14-21Hinnat:
Aikuiset
- kertamaksu 3,50 e
- 10 kerran sarjakortti tai kuukausikortti 28 e
- kausikortti (120 päivää) 84 e

Lapset (7-17 v.) ja Muut
- kertamaksu 2 e
- 10 kerran sarjakortti tai kuukausikortti 16 e
- kausikortti (120 päivää) 48 e

- henkilökohtainen asiakaskortti (kausi-, kuukausi ja sarjaliput) 4 eAjankohtaista:
Tietoa lyhytkursseista mm. senioreille

Toimipisteen kuvaus:
Myllypuron monipuolisessa kuntoilu- ja liikuntakeskuksessa on 12 060 nelimetriä liikkua. Liikuntamylly palvelee niin kuntoilijoita, perheen kanssa liikkujia sekä huippu-urheilijoita ja lisäksi Liikuntamylly on yleisurheilun valtakunnallinen sisäharjoittelukeskus. Laajan yleisurheilualueen lisäksi Liikuntamyllyssä on tiloja budo- ja itsepuolustuslajeille, kiipeilylle, painille, pöytätennikselle, salibandylle ja sählylle, sulkapallolle, tanssille, kori- ja lentopallolle sekä kuntosaleja. Emme lainaa / vuokraa välineitä.

Muut yhteystiedot:
Kassa
+358 9 310 87535

Liikuntapaikanhoitajat
+358 9 310 87533

Tiimiesihenkilö (tavoitettavissa arkisin. klo 9-15 välisenä aikana)
Lauri Immonen
+358 9 310 87530

Muualla verkossa:
Hintaryhmien määrittelyt , Asiakaskortin sopimusehdot , Järjestyssäännöt , Tilojen varaaminen , Yleisurheilualueen varaukset , Varauskalenteri , Judosalin varaukset , Painisalin varaukset , Tanssi/Liikuntasalin varaukset , Lähiökenttä Lohkot 1 & 2 (Sulkapallo & Minisäbä) , Lähiökenttä Lohko 3 (Koripallo & Lentopallo) , Lähiökenttä Lohko 4 (Koripallo & Lentopallo) , Salibandy- & Koripallokentän varaukset , Ohjatun liikunnan ilmoittautumisohjeet sekä ohjelma , Lisätietoa #lisätietoa

Lajit: Budolajit, itsepuolustuslajit, kiipeily, koripallo, kuntosali, lentopallo, paini, pöytätennis, salibandy, sähly, sulkapallo, tanssi, telinevoimistelu, toiminnallinen harjoittelu, yleisurheilu.

Palvelut: Liikuntamyllyn parkki alkaen 50 senttiä/h, juoma- ja välipala-automaatteja oleskelutiloissa, naisten ja miesten pukuhuoneet ja suihkutilat, 1 ryhmäpukuhuone, säilytyskaapit omalla lukolla, lukkoja voi ostaa kassalta 6 e, kokoustilat 30 ja 50 hengelle.
Hierontaa Maria Tammelin p.0413114087

Muuta: Tiloissa on pääsääntöisesti varaamatonta käyttöä. Iltaisin ja viikonloppuisin tilat ovat osin urheiluseurojen käytössä.

Kaikki FunAction - tunnit ovat nyt maksuttomia, mutta tunneille kulkemiseen tarvitset kulkukortin ja syksyn lukukausitarran. Jos sinulla on vanha kulkukortti, voit hakea siihen lukukausitarran täysin ilmaiseksi. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia, voit ostaa sen 4 euron hintaan.

Toiminnasta vastaa:
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta
Kuva kohteesta

Esteettömyys

Reitti pääsisäänkäynnille

 • 5 esteetöntä autopaikkaa sijaitsee ulkona yli 10 m sisäänkäynnistä. Pysäköintiruudun leveys on alle 3,6 m.
 • Kulkureitti sisäänkäynnille on opastettu, tasainen ja riittävän leveä sekä valaistu ja siinä on liikkumista ohjaavaa pintamateriaalia.
 • Kulkureitillä on yli 6 m pitkä luiska, jossa ei ole välitasannetta, jossa on käsijohteet molemmilla puolilla.

Pääsisäänkäynti

 • Sisäänkäynti erottuu selkeästi ja on valaistu. Sisäänkäynnin yläpuolella on katos.
 • Sisäänkäynnin yhteydessä on vähintään 4 kääntyvää porrasaskelmaa, jossa on käsijohteet molemmilla puolilla. Porrasaskelmissa on kontrastimerkinnät.
 • Sisäänkäynnin yhteydessä on yli 6 m pitkä luiska, jossa on välitasanne.
 • Sisäänkäynnin ovet erottuvat selkeästi. Oven ulkopuolella on riittävästi vapaata tilaa liikkumiselle esim. pyörätuolin kanssa. Ovi on raskas tai muuten vaikeasti avattavissa.

Sisätilat

 • Liikuntatilat sijaitsevat samassa kerroksessa kuin sisäänkäynti.
 • Tilassa on vaikeasti havaittava hissi, johon mahtuu pyörätuoli ja jonka ovi aukeaa automaattisesti. Hissin kerrosnumerot ovat sormin tunnusteltavissa. Uloskäyntikerroksen painike erottuu muista. (Esteettömän hissin vähimmäismitat ovat leveys 1,1 m ja syvyys 1,4 m.)
 • Toimipisteessä on opasteet eri tiloihin.
 • Tilassa on esteetön wc samassa kerroksessa kuin sisäänkäynti.
 • Palvelutiski/kassa sijaitsee samassa kerroksessa kuin sisäänkäynti ja liikuntatilat.
 • Palvelutiski/kassa löytyy helposti. Palvelutiskillä/kassalla on mahdollista asioida istuen tai seisaaltaan.

Pukutila, pesutila ja sauna

 • Pukutilat sijaitsevat kerroksessa -1.
 • Toimipisteessä ei ole esteetöntä pukutilaa, vaan on käytettävä miesten/naisten pukutiloja. Pukutilan ovi on raskas tai muuten vaikeasti avattavissa ja oviaukossa on korkea kynnys.
 • Pukutilassa on pukeutumispenkki ja riittävästi tilaa toimia avustajan kanssa. Hyvä valaistus ja tummuuserot helpottavat tilan hahmottamista. Pukutilassa ei ole pukukaappeja.
 • Pesutila on miesten/naisten pukutilan yhteydessä. Pesutilaan ei ole erillistä ovea.
 • Toimipisteessä ei ole saunaa.

Liikuntatila

 • Monitoimihallissa voi harrastaa mm. aerobiccia, golfin sisäharjoittelua, itsepuolustuslajeja, joogaa, juoksua, kiipeilyä, koripalloa, kuntosalia, lentopalloa, maalipalloa, nyrkkeilyä, pöytätennistä, rytmistä kilpavoimistelua, salibandya, sulkapalloa, tanssia, telinevoimistelua, yleisurheilua.
 • Liikuntasalien/kenttien sivuilla on vapaata tilaa apuvälineillä liikkumista varten. Osan pelikentistä sivuilla on tilaa apuvälineiden säilyttämiseen.

Katsomo

 • Liikuntatilassa on katsomo, jossa on portaat. Istumapaikat erottuvat tummuuskontrastilla ympäristöstä. Katsomossa on pistorasioita sähköisten apuvälineiden käyttöä ja lataamista varten.
 • Katsomossa ei ole pyörätuolille sopivia esteettömiä paikkoja.

Vammaisurheilulajit

 • Monitoimihallissa voi harrastaa vammaisurheilua kuten bocciaa, istumalentopalloa, kamppailulajeja, pyörätuolikoripalloa, pöytätennistä, sulkapalloa, sähköpyörätuolisalibandya.
 • Boccian liikuntatilaan kuljetaan vähintään metrin levyistä reittiä. Liikuntatilan lattia on pistejoustava ja siihen saa tehdä merkintäteippauksia. Pelialueen vieressä on tilaa paitsi siviilipyörätuolin / sähköpyörätuolin säilytykseen myös useammalle pelaajalle apuvälineineen. Opas- tai avustajakoiralle löytyy lepopaikka pelialueen läheisyydestä.
 • Istumalentopallon liikuntatilaan kuljetaan vähintään metrin levyistä reittiä. Lattiaan saa tehdä merkintäteippauksia, ja verkon korkeutta voi säätää itsenäisesti miehille (1150 mm) ja naisille (1050 mm). Kentän ulkopuolella ei ole 3 metriä vapaata tilaa, mutta on oheistila, johon mahtuu siviilipyörätuoli / sähköpyörätuoli. Opas- tai avustajakoiralle löytyy lepopaikka pelialueen läheisyydestä. Liikuntatilan voi jakaa pienemmäksi tilaksi verkolla.
 • Kamppailulajien liikuntatilaan kuljetaan vähintään 1,3 metriä leveää reittiä, joka sisältää käsin helposti aukeavan oven sekä matalan kynnyksen. Tatamille pääsee esteettömästi. Patterit ja terävät rakenteet on suojattu ja ne erottuvat tummuuskontrastilla ympäristöstään. Tatamialueen erillisten mattojen välillä on rakoja, mikä aiheuttaa loukkaantumisvaaran. Tatamin ulkopuolella ei ole 3 metriä vapaata tilaa, mutta on oheistila, johon mahtuu siviilipyörätuoli / sähköpyörätuoli. Opas- tai avustajakoiralle löytyy lepopaikka tatamin läheisyydestä. Liikuntatilassa on myös varastotilaa harrastusvälineiden säilytykseen.
 • Pyörätuolikoripallon liikuntatilaan kuljetaan vähintään 1,3 metriä leveää reittiä. Liikuntatilan seinät ja lattia erottuvat tummuuskontrastilla toisistaan. Koripallotelineen korkeutta voi säätää. Koripallokentän ympärillä ei ole 2 metriä vapaata tilaa, mutta on oheistila, johon mahtuu siviilipyörätuoli / sähköpyörätuoli. Opas- tai avustajakoiralle löytyy lepopaikka kentän läheisyydestä. Liikuntatilan voi jakaa pienemmäksi tilaksi verkolla.
 • Pöytätenniksen liikuntatilaan kuljetaan vähintään 1,3 metriä leveää reittiä. Standardikokoisen pöytätennispöydän jalat ovat keskellä pöytää ja pelitila yli 4 metriä korkea. Pelialueen vieressä on tilaa siviilipyörätuolin / sähköpyörätuolin säilytykseen. Opas- tai avustajakoiralle löytyy lepopaikka pelialueen läheisyydestä. Liikuntatilan voi jakaa pienemmäksi tilaksi verkolla.
 • Sulkapallon liikuntatilaan kuljetaan vähintään 1,3 metriä leveää reittiä.
 • Sähköpyörätuolisalibandyn liikuntatilaan kuljetaan vähintään 1,3 metriä leveää reittiä. Tilassa on kovapintainen aluejoustava lattia, johon saa tehdä merkintäteippauksia. Pukuhuoneissa ja pelialueella on pistorasioita sopivalla korkeudella (0,4-1,1 metriä). Kentän ympärillä ei ole 2,5 metriä vapaata tilaa, mutta on oheistila, johon mahtuu siviilipyörätuoli / sähköpyörätuoli. Opas- tai avustajakoiralle löytyy lepopaikka pelikentän läheisyydestä. Liikuntatilan voi jakaa pienemmäksi tilaksi verkolla. Liikuntatilassa on myös varastotilaa pelivälineiden säilytykseen.

pe

pe

HarrastusStartti

Liikuntamylly

Yksilöllinen palvelu nuorille liikunnallisen harrastuksen aloittamiseksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi.  Lue lisää »

pe

pe

FunAction – harrasteliikunnan viikkotarjotin

Liikuntamylly

Helppoa, hauskaa, maksutonta ja monipuolista liikuntaa nuorille. Viikkotarjottimessa löytyy muun muassa kuntosalia, seinäkiipeilyä ja pallopelejä.  Lue lisää »


Suomeksi | På svenska » | In English »