Suoraan sisältöön

Pirkkolan liikuntapuisto


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Pirkkola metsätie 6
00630 Helsinki


Aukioloajat:
Poikkeusaukioloajat:
Pirkkolan liikuntapuiston kaikki rakennukset ovat kiinni maanantaista 3.2. tiistaihin 4.2. klo 18.00 saakka Hsy:n vesihuoltotöiden vuoksi.Toimipisteen kuvaus:
Liikuntapuistot ovat laaja-alaisia liikkumiskeskuksia, jotka tarjoavat mahdollisuuksia monenlaiseen liikuntaan: sisä- ja ulkoliikuntaan, joukkue- ja yksilölajeihin, niin kesällä kuin talvellakin. Liikuntapuistokokonaisuus voi sisältää muun muassa uima- ja jäähallin lisäksi urheilukenttiä ja kuntoratoja.

Keskuspuistossa sijaitseva funktionalismia edustava halli oli lähtölaukaus liikuntapuistojen kehittämiselle, joka oli 1960-luvulta lähtien keskeistä Helsingin liikuntapaikkarakentamisessa.

Lajit: luistelu, jääkiekko, jalkapallo, kuntosali, voimailusali, hiihto, kuntoliikunta, lentopallo, yleisurheilu, uinti, pöytätennis, voimistelu, cheerleading, sulkapallo, yleisöluistelu.

Palvelut: Kahvila uima- ja palloiluhallin aulassa: Janin Sport&Cafe Pirkkola, puh. 045 867 3887. Kokoustilat uima- ja palloiluhallissa, max noin 50 hengelle.

Alueella on kaksi eri pysäköintialuetta eri puolilla liikuntapuistoa. Niin sanottu jäähallin pysäköintialue sijaitsee Pirkkolantien varressa, tarkemmin osoitteessa Plotinrinne 1. Niin sanottu uimahallin pysäköintialue puolestaan sijaitsee osoitteessa Pirkkolan metsätie 6. Uimahallin pysäköintialueella on myös invapysäköintimahdollisuus.

Toiminnasta vastaa:
Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta


Tulevia tapahtumia: Pirkkolan liikuntapuisto

su

00:01

su

23:59

Lasten Rastit

Pirkkolan liikuntapuisto

Lasten Rastit ovat lapsiperheille ja aloitteleville suunnistajille suunniteltuja ratoja Helsingin lähimaastoissa.  Lue lisää »


Suomeksi | På svenska » | In English »

JAA