Suoraan sisältöön

Geriatrian poliklinikka


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Sturenkatu 8, 2. krs
00510 Helsinki

Postiosoite:
Geriatrian poliklinikka, PL 51777, 00099 Helsingin kaupunki

Puhelin: +358 9 310 48043


Aukioloajat:
Puhelinpalvelu avoinna arkisin klo 8-14.
Vastaanotto- ja muistikoordinaattoritoiminta on kiinni 11.7.-24.7.2022.

Geriatrian poliklinikka toimii 1.9. alkaen normaalisti. Järjestämme vastaanottoja ja etävastaanottoja, joissain tapauksissa myös kotikäyntejä.
Muistikoordinaattoritoiminta on myös normalisoitumassa.
Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä ja käytämme suu-nenäsuojaimia. Myös tutkimuksiin tulevan ja läheisen tulee noudattaa infektion ehkäisytoimia ja käyttää suu-nenäsuojainta. Suojaimen saa poliklinikalta.
Olkaa yhteydessä, jos teillä ilmenee ennen vastaanottoa infektio-oireita. , Jos sinulla on hengitysinfektion tai koronavirustartunnan oireita, jää kotiin sairastamaan. Sinun ei tarvitse hakeutua testiin, jos oireesi ovat lieviä.

Jos oireesi pitkittyvät tai tarvitset ammattilaisen arvion, tee oirearvio omaolo.fi-palvelussa tai kysy neuvoa www.hel.fi-sivujen chatbotista (livechat-mahdollisuus arkisin klo 9-14). Jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 ma-pe klo 8-16.

Jos sinulla on vakavampia oireita, kuten hengenahdistusta tai heikkenevä yleisvointi ja mietit päivystykseen hakeutumista, soita päivystysapuun, p. 116 117. Hätätilanteessa soita hätänumeroon 112 (esimerkiksi äkillinen rintakipu).

Toimipisteen kuvaus:
Geriatrian poliklinikalla tutkimme yli 75-vuotiaita, joiden muisti, tiedonkäsittely tai arjen toimintakyky ovat heikentyneet. Kutsumme asiakkaamme tutkimuksiin yhdessä läheisen kanssa. Usein tutkimuksiimme kuuluu aivojen kuvantamistutkimus.

Arvioimme lääkityksesi, teemme diagnoosin ja laadimme sinulle toimintakykyä ylläpitävän suunnitelman. Jatkohoito ja seuranta tapahtuu omalla terveysasemalla tai kotihoidossa. Osa asiakkaistamme siirtyy lääkärin arvion perusteella muistikoordinaattorin seurantaan.

Geriatrian poliklinikalla työskentelee geriatriaan erikoistuneita lääkäreitä, sairaanhoitajia, fysioterapeutti, psykologi, puheterapeutteja ja muistikoordinaattoreita.

Meille tullaan asiakkaaksi lähetteellä, jonka voit saada esimerkiksi omalta terveysasemaltasi.Lisätietoja:
Puhelinneuvonta: p. 09 310 48043 ma-pe klo 8-14

Toiminnasta vastaa:
Sosiaali- ja terveystoimialaSuomeksi | På svenska » | In English »