Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta / Puotilan ala-aste, Saalem-Nuoret ry


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Rusthollarintie 1
00910 Helsinki

Puhelin: +358 50 502 9006
Sähköposti: anne.palmi@saalem.fi


Aukioloajat:
Voimassa toistaiseksi:
- ma-pe 17.00 asti


Asiakasmaksu on 100 €/kk, kun toiminta päättyy klo 16.00 ja 120 €/kk, kun toiminta päättyy klo 17.00.

Toimipisteen kuvaus:
Jees-iltapäiväkerhot

Saalem-nuoret ry. järjestää koululaisten iltapäivätoimintaa palveluntuottajana Puotilan ala-asteella. Toiminta on kaupungin alaista ja osallistumme säännöllisesti kaupungin järjestämiin koulutuksiin ja verkostotapaamisiin sekä iltapäivätoiminnan kehittämiseen.

Toimintaa ohjaa perusopetuslaissa olevat iltapäiväkerhotoiminnan arvot ja tavoitteet, joista keskeisimmät ovat osallisuuden, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen sekä tunne-elämän ja sosiaalisen kehityksen tukeminen.

Käytännössä kerhopäivät koostuvat ulkoilusta, välipalasta, läksyjen tekemisestä, kädentaidoista ja muista harrasteista sekä sisäliikunnasta ja vapaasta leikistä.
Ammattitaitoiset aikuiset suunnittelevat kuukauden, viikon ja päivän ohjelmat ja myös lapsilla ja heidän vanhemmillaan on mahdollisuus vaikuttaa.

Mikä on Saalem nuoret ry?

Saalem-nuoret ry on Helsingin Saalem-seurakunnan alainen yhdistys, joka järjestää laajasti lapsi- ja nuorisotoimintaa. Kristilliset arvot ovat siis JEES-iltapäiväkerhojen toiminnan tukena. JEES-iltapäiväkerhon perustoiminta ei ole tunnustuksellista.

Ryhmän tiedot:
JEES-iltapäiväkerho / Puotilan ala-aste
045 127 5751Muut yhteystiedot:
Ryhmän yhteystiedot
+358 451 275 751
jees@saalem.fi

Aluekoordinaattori
Elina Kauppinen
+358 9 310 79638, +358 40 728 5607
elina.kauppinen@hel.fi

Muualla verkossa:
Hakeminen iltapäivätoimintaan

Lisätietoja:
Jees-kerhot tarjoavat monipuolista iltapäivätoimintaa koulun tiloissa turvallisten aikuisten kanssa. Päivä sisältää mm. askartelua, ulkoilua, läksyjen tekemistä, vapaata leikkiä sekä terveellisen välipalan. Ryhmä toimii koulun kanssa väistötiloissa.
Kuva kohteestaSuomeksi | På svenska » | In English »