Suoraan sisältöön

Madetojan palvelutalo/Näpsäkkä päivätoiminta


Avaa suurempi kartta
Osoite:
Madetojankuja 3 A
00720 Helsinki

Postiosoite:
Madetojan palvelutalo/Näpsäkkä päivätoiminta, PL 72791, 00099 Helsingin kaupunki

Puhelin: +358 9 310 73498
Sähköposti: napsakka@hel.fi


Aukioloajat:
avoinna ma-to 10-16, pe 09-15

Ikääntyneiden päivätoimintaa ei tilapäisesti järjestetä. , Jos sinulla on hengitysinfektion tai koronavirustartunnan oireita, jää kotiin sairastamaan. Sinun ei tarvitse hakeutua testiin, jos oireesi ovat lieviä.

Jos oireesi pitkittyvät tai tarvitset ammattilaisen arvion, tee oirearvio omaolo.fi-palvelussa tai kysy neuvoa www.hel.fi-sivujen chatbotista (livechat-mahdollisuus arkisin klo 9-14). Jos et pysty tekemään oirearviota, soita koronavirusneuvontaan, p. 09 310 10024 ma-pe klo 8-16.

Jos sinulla on vakavampia oireita, kuten hengenahdistusta tai heikkenevä yleisvointi ja mietit päivystykseen hakeutumista, soita päivystysapuun, p. 116 117. Hätätilanteessa soita hätänumeroon 112 (esimerkiksi äkillinen rintakipu).

Toimipisteen kuvaus:
Meillä Näpsäkässä työskentelee lähihoitajia ja fysioterapeutti, joka arvioi uusien asiakkaiden toimintakyvyn ja tekee heille kuntosalikortit.

Päivän aikana pidämme erilaisia tuokiota kuten ulkoilua, kädentaitoja, muistelu- ja keskustelutuokioita, musiikkia sekä liikunnallisia aktiviteetteja.

Kotona asuvat ikäihmiset tulevat Näpsäkkään kuntoutumaan ja virkistymään. Kannustamme ja ohjaamme ylläpitämään toimintakykyä sekä kotona asumista.

Päivätoiminta Näpsäkkä toimii Madetojan palvelutalossa Pukinmäessä. Madetojan palvelutalo ja Päivätoiminta Näpsäkkä ovat osa Syystien seniorikeskusta.
Toiminnasta vastaa:
Sosiaali- ja terveystoimialaSuomeksi | På svenska » | In English »