Suoraan sisältöön

Kaupungin palvelut


Hae palvelun nimellä:


Palvelut aakkosittain:  


Katso myös

Tulostettava lomake
Luvat
Hakemukset


Fysioterapeutti hoitaa terveysasemalla erilaisia tuki- ja liikuntaelinten vammoja ja oireita.
Lue lisää palvelusta...
Fysioterapia edistää ja ylläpitää fyysistä toimintakykyä ja tukee omahoitoa.
Lue lisää palvelusta...
Geriatrian poliklinikalla tarjoamme fysioterapiaa osana moniammatillista kuntoutusta.
Lue lisää palvelusta...
Jos et itse pääse liikkumaan fysioterapian toimipisteeseen, voimme tarjota kuntoutusta kotonasi.
Lue lisää palvelusta...
Eläinperäisten sivutuotteiden käytöstä luonnonvaraisten eläinten ruokinnassa on tehtävä ilmoitus haaskapaikkarekisteriin ennen haaskatoiminnan aloittamista. Lisätietoa ja rekisteröintilomake löytyvät Ruokaviraston verkkosivuilta. Ilmoituksen voi tehdä myös Ruokaviraston verkkopalvelussa.
Lue lisää palvelusta...
Voit hakea jakeluliikenteen pysäköintitunnusta ilmoittamalla yrityksesi tiedot sekä rekisteröitävät ajoneuvot verkkolomakkeella. Tunnus on ajoneuvokohtainen, rekisteröitävien ajoneuvojen määrää ei ole rajoitettu.Tunnus on voimassa toistaiseksi. Ajoneuvoja voi lisätä tai poistaa samaa lomaketta käyttämällä.
Lue lisää palvelusta...
Jos rakennat Helsingin kaupungin omistamalle vuokratontille, eikä vuokrasopimuksessasi ole annettu lupaa maalämpökaivon rakentamiseen, sinun täytyy hakea kaupungilta maalämpöehdon lisäämistä tontin maanvuokrasopimukseen. Uusissa vuokrasopimuksissa voidaan sopia maalämpökaivosta jo maanvuokrasopimusta tehdessä.
Lue lisää palvelusta...
Omakotitonttihaku 16.6. - 13.9.2022 klo 15.00 helsinkiläisille lapsiperheille.
Lue lisää palvelusta...
Asumisoikeusasunnon hakemiseen tarvitset järjestysnumeron. Voit hakea järjestysnumeroa kolmella eri tavalla: sähköisessä asiointipalvelussa, verkkolomakkeella tai tulostettavalla lomakkeella.Sähköisessä asiointipalvelussa voit hakea uutta järjestysnumeroa tai tarkastella voimassa olevia järjestysnumeroitasi. Saat asiointikansioosi tiedon hakemuksen vastaanotosta asumisoikeusjärjestelmään, ja ilmoituksen, kun uusi järjestysnumero saapuu asiointikansioon.Saat asiointikansion tapahtumista ilmoituksen sähköpostiisi. Huomaa, että sähköposti-ilmoituksessa ja hakemuksen otsikon perässä oleva numero on asiointikansion asianumero, ei asumisoikeuden järjestysnumero.Voit tarkastella järjestysnumeroitasi asiointikansiossa avaamalla hakemuksesi tiedot. Tällöin näkyviin tulevat kaikki voimassa olevat järjestysnumerosi.
Lue lisää palvelusta...
Voit hakea yrityspysäköintitunnusta tai jatkaa tunnuksen voimassaoloa sähköpostitse tai asioimalla henkilökohtaisesti kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa. Voit ostaa tunnuksen 1-12 kuukaudeksi kerrallaan. Paikan päällä asioidessa tunnuksen saa voimaan heti ja sähköpostitse käsittelyjonosta riippuen 2-4 arkipäivän kuluttua.
Lue lisää palvelusta...
Hae varhaiskasvatusta viimeistään neljä kuukautta ennen kuin lapsesi tarvitsee paikkaa, myös silloin kun vasta haet työtä, opiskelemaan tai asuntoa Helsingistä.
Lue lisää palvelusta...

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50   >
08.09.2020 08:54