Suoraan sisältöön

Kaupungin palvelut


Hae palvelun nimellä:

tai valitse seuraavista:

Aihealue:

Kohderyhmä:

Asiointitapa:


Luvat ja hakemukset:


Palvelut aakkosittain:  Haun tulokset

Etsivään lähityöhön kuluu vähävaraisten henkilöiden asunto- ja raha-asioissa auttaminen ja muihin palveluihin ohjaaminen.
Lisää palvelusta...
Terveysasemilla on tarjolla lääkärien vastaanottoja. Ole ensin yhteydessä terveydenhoitajaan.
Lisää palvelusta...
Jos olet kadottanut omaisuuttasi, ota yhteyttä puhelinpalveluun tai Löytötavarapisteeseen.
Lisää palvelusta...
Joukkoliikenteen löytötavarat toimitetaan Löytötavarapisteeseen.
Lisää palvelusta...
Oikeus muihin kuin kiireellistä sairaanhoitoa vaativiin terveydenhuoltopalveluihin määräytyy sen mukaan, millainen oleskelulupa ulkomailta tulleella on.
Lisää palvelusta...
NewCo Helsinkiin on keskitetty maahanmuuttajien yritysneuvonta pääkaupunkiseudulla.
Lisää palvelusta...
Maalämmön hyödyntämiseen tehtävä porakaivo (energiakaivo) edellyttää aina toimenpideluvan. Ennen toimenpide- tai rakennusluvan hakemista (mieluiten jo esisuunnitteluvaiheessa) tulee tehdä maalämpökaivon rakennettavuusselvitys, jossa tarkastetaan mahdolliset rajoitukset tai esteet poraamiselle.
Lisää palvelusta...
Maalämmön hyödyntämiseen tehtävä porakaivo edellyttää Suomessa aina toimenpideluvan. Kaikki lämpö- ja energiakaivoluvat tulee Helsingissä hakea sähköisesti Lupapiste-palvelun kautta. Maalämpökaivojen sijaintikatselmus toteutetaan kaivon porauksen jälkeen.
Lisää palvelusta...
Maalämmön hyödyntämiseen tehtävä porakaivo edellyttää Suomessa aina toimenpideluvan.
Lisää palvelusta...
Maankäytön ja rakentamisen asiakaspalvelu neuvoo yleisissä rakennushankkeen käynnistämiseen liittyvissä kysymyksissä paikan päällä ja puhelimessa ma-to klo 9-13, p. 09 310 26363. Myös rakennusvalvonnan arkiston asiakaspalvelu palvelee ma-to 9-13.Arkiston puhelinpalvelu ma-to klo 9-10, p.09 310 26301.
Lisää palvelusta...
Maksuttomasta verkkopalvelusta löytyy maa- ja kallioperäkarttoja sekä tietoa pohjavedestä.
Lisää palvelusta...
Helsingissä on kaksi maauimalaa, Uimastadion ja Kumpulan maauimala.
Lisää palvelusta...
Mainoslaiteluvat käsitellään yleensä toimenpidelupina. Ammattitaitoisen suunnittelijan käyttäminen on tärkeää laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja lupaprosessin hoitamiseksi.
Lisää palvelusta...
Maisemaa muuttavaa maanrakennustyötä, puiden kaatamista tai muuta näihin verrattavaa toimenpidettä ei saa suorittaa ilman lupaa:1. asemakaava-alueella;2. yleiskaava-alueella, jos yleiskaavassa niin määrätään; eikä3. alueella, jolla on voimassa 53 §:ssä tarkoitettu rakennuskielto asemakaavan laatimiseksi tai jolle yleiskaavan laatimista taimuuttamista varten on niin määrätty.
Lisää palvelusta...
Sosiaali- ja terveydenhuollon lakisääteisten asiakasmaksujen laskutus sekä maksukattoon liittyvä neuvonta
Lisää palvelusta...
Helsingin kaupungin toimialojen ja liikelaitosten maksuliikenne- ja maksujentarkkailu, ostoreskontramaksujen maksatus, reskontran ulkopuolisten ja ulkomaanmaksujen maksatus sekä maksukyselyihin vastaaminen
Lisää palvelusta...
Hakaniemen ja Ylä-Malmin torilla järjestetään markkinoita. Hakaniemen Maalaismarkkinat järjestetään joka kuun ensimmäisensä sunnuntaina klo 10-16.
Lisää palvelusta...
Helsinki Marketing Oy:n matkailuneuvonta tarjoaa maksutonta informaatiota kaupungista, käyntikohteista, tapahtumista ja palveluista. Matkailuneuvonnasta saa myös esitteitä ja karttoja.
Lisää palvelusta...
Helsingin rannoilla sijaitsevilla mattolaitureilla voi pestä mattoja. Pukinmäessä sijaitsee kuivan maan matonpesupaikka.
Lisää palvelusta...
Erityisen häiritsevää melua tai tärinää aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta on tehtävä ilmoitus kaupungin ympäristöpalvelujen ympäristönsuojeluyksikköön.
Lisää palvelusta...

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44   >JAA
01.11.2018 15:10