Suoraan sisältöön

Kaupungin palvelut


Hae palvelun nimellä:


Palvelut aakkosittain:  


Katso myös

Tulostettava lomake
Luvat
Hakemukset


Itsehoitopisteellä voit mitata verenpaineesi ja lukea terveyteen liittyviä oppaita ja esitteitä.
Lue lisää palvelusta...
Itämerihaaste on verkostoaloite, joka kutsuu organisaatiot sitoutumaan Itämeren suojeluun, tekemään oman Itämeri-toimenpideohjelmansa ja alkavan toteuttaa sitä.
Lue lisää palvelusta...
Pysäköintitunnus otetaan käyttöön myöhemmin.Jakeluliikenteen pysäköintitunnuksella yrityksesi pysäköi edullisesti kuormauspaikoilla, jotka on merkitty liikennemerkin lisäkilvellä tunnuksella käytettäväksi. Sen tarkoituksena on helpottaa jakelua kantakaupungin alueella.
Lue lisää palvelusta...
Jalkaterapeuttimme ja jalkojenhoitajamme palvelevat pääsääntöisesti diabetesta tai nivelreumaa sairastavia, joilla on sairauden aiheuttamia jalkaongelmia.
Lue lisää palvelusta...
Jalkaterapian keskitetty ajanvaraus
Lue lisää palvelusta...
Voit jatkaa asukaspysäköintitunnuksen voimassaoloa sähköisessä asiointipalvelussa tai asioimalla henkilökohtaisesti kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa.Jos haluat uusia kimppatunnuksen tai tunnuksen, jossa on kahden ajoneuvon rekisterinumerot, joudut asioimaan paikan päällä kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa.Sähköisessä asiointipalvelussa voit maksaa uuden kauden aikaisintaan kahta viikkoa etukäteen.
Lue lisää palvelusta...
Kun haet tunnusta, toimita meille- ajoneuvon rekisterinumero ja yrityksen Y-tunnus- tieto, mille ajalle tunnus halutaan ostaa (1-12kk).Jos auto ei ole yrityksen omistuksessa tai hallinnassa, toimita vuosittain viimeisin palkkalaskelma tai ote tulorekisterin kilometrikorvauksista, jossa eritellään kilometrikorvaus auton käytöstä työajossa. Huomaa, että matkalaskut eivät ole riittävä dokumentti.Lähetäthän pysäköintiluvan uusimispyynnön hyvissä ajoin, noin viikkoa ennen edellisen kauden päättymistä.Tunnus tulee voimaan, kun maksu on saapunut.
Lue lisää palvelusta...
Tontit, joille ei ole löydetty toteuttajaa (varaajaa), siirtyvät jatkuvaan tonttihakuun, jolloin tontit ovat kaikkien kiinnostuneiden haettavissa.
Lue lisää palvelusta...
Jatkuva valvonta valvoo tonttien ja rakennuksien kuntoa omien havaintojensa ja kirjallisten palautteiden tai ilmiantojen perusteella.
Lue lisää palvelusta...
Helsingin kaupungin alueella tehtävissä kaivu-, kairaus- ja louhintatöissä on kaivajan aina ennen kaivuilmoituksen jättämistä haettava ajantasainen johtoselvitys.
Lue lisää palvelusta...
Kaupungin keskitetty maanalaisten johtojen ja rakenteiden sijaintipalvelu. Ennen kaivutöihin ryhtymistä kaivajan on hankittava ajantasaiset tiedot johtotietopalvelusta (Jopa).
Lue lisää palvelusta...
Helsingin seudulla joukkoliikenteen järjestää HSL.
Lue lisää palvelusta...
Joukkoliikennepysäkkejä hallinnoi HKL-Infrapalvelut, pysäkkikatokset toimittaa JCDecaux ja joukkoliikenneinformaation toimittaa HSL. Pysäkkien kunnossapitäjä vaihtelee pysäkin sijainnin mukaan.
Lue lisää palvelusta...
Raitio-, metro- ja bussiliikenteen varikoista vastaa liikennöitsijä.
Lue lisää palvelusta...
Helsingin kaupunki järjestää joulukuusien myyjille myyntipaikkoja toreilta, puistoista ja aukioilta. Myyntipaikat jaetaan huutokauppana loka-marraskuussa.
Lue lisää palvelusta...
Joustavassa perusopetuksessa (JOPO) opiskellaan sekä koulussa että työpaikalla. Työssäoppiminen on tärkeä osa opiskelua. Opiskeluun kuuluu myös opintokäyntejä, retkiä ja leirikouluja. Luokassa työskentelee opettajan lisäksi nuoriso-ohjaaja. Ryhmässä on korkeintaan 10 oppilasta.
Lue lisää palvelusta...
Ympäristöpalveluiden ympäristövalvontatiimi valvoo erilaisten yritysten ja toiminnanharjoittajien toimintaa muun muassa ympäristönsuojelulain ja jätelain mukaisesti.
Lue lisää palvelusta...
Jätevesien kiinteistökohtaisen käsittelyjärjestelmän on täytettävä ympäristönsuojelulaissa annetut puhdistustehovaatimukset.
Lue lisää palvelusta...
Kunnan ympäristönsuojeluviranomainen voi hakemuksesta myöntää luvan poiketa jätevesien perustason puhdistusvaatimuksista enintään viiden vuoden määräajaksi kerrallaan.
Lue lisää palvelusta...

<   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53   >
02.11.2022 08:56