Suoraan sisältöön

Kirjautuminen Katso-tunnuksilla

Katso-tunnistautuminen on hiljalleen päättymässä ja sen tulee korvaamaan Suomi.fi tunnistautuminen ja siihen liitetyt valtuudet. 

Yritykset, yhdistykset ja muut yhteisöt voivat kirjautua palveluihin Katso-tunnuksilla. Lue lisää tunnusten hankkimisesta verohallinnon sivuilta.

Kysy uusia tunnuksia ensin oman organisaatiosi yhteyshenkilöltä. Älä luo uutta Katso tunnistetta, jos organisaatiollasi on jo katsotunnisteet. Uusille käyttäjille myönnetään oikeuksia organisaation olemassa olevan tunnisteen alle.

Kun kirjaudut Katso-tunnuksilla sisään ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään ensin rekisteröitymään. Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttöösi yrityksen tai yhteisön oman asiointikansion. Voit myöhemmin muuttaa rekisteröityessä annettuja tietoja Organisaation tiedot -sivulla.

1. Kirjaudu sisään napauttamalla tämän sivun ylälaidassa olevaa Kirjaudu asiointiin -linkkiä. Valitse avautuvalta sivulta kohta Yritys- ja yhteisöasiakkaat, Kirjaudu Katso-tunnuksilla, ja napauta Kirjaudu. Vaihtoehtoisesti mene sivulle asiointi.hel.fi/yritys.
2. Siirryt Asiointi.hel.fi -sivujen Yritys- ja yhteisöasiakkaan sivuille. Valitse sieltä oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.
3. Noudata Katso-palvelun ohjeita kirjautuessasi.
4. Kun lopetat asioimisen, kirjaudu ulos sivun ylälaidassa olevasta Kirjaudu ulos -linkistä.

Verohallinnon Katso-tuki 
neuvoo yritysten ja yhdistysten Katso-tunnistuspalvelun käytössä.
Puhelin: 020 697 040, sähköposti katso(at)vero.fi.JAA
13.02.2020 17:43