Suoraan sisältöön

Omat tiedot -sivu

Voit muuttaa rekisteröitymisen yhteydessä antamiasi yhteystietoja Omat tiedot -sivulla. 

Omat tiedot-sivulla näkyvä asiakkaan nimi ja henkilötunnus tulevat väestörekisteristä. Nimeä ei voi muuttaa Asiointi.hel.fi-palvelussa, eikä esimerkiksi käyttää lempinimeä.
Yrityksen tai yhteisön Omat tiedot-sivulla näkyy yhteisön nimen lisäksi sen Y-tunnus.

Omat tiedot-sivulla näkyvät rekisteröitymisen yhteydessä annetut sähköpostiosoite ja/tai matkapuhelinnumero ja kielivalinta.
Sähköpostiosoitetta tai tekstiviestiä käytetään kun asiakkaalle lähetetään ilmoituksia palvelun tai lomakkeen tilasta.

Matkapuhelinnumero tulee syöttää kansainvälisesä +358 -muodossa.

Tietoja voi muokata napauttamalla Muokkaa-painiketta. Voit lisätä tai vaihtaa sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, valita ilmoitusten lähetystavan (sähköposti ja/tai tekstiviesti) sekä ilmoitusten kielen (suomi, ruotsi tai englanti).

Omat tiedot-sivulla ilmoitetut yhteystiedot eivät yleensä siirry automaattisesti virastojen lomakkeisiin tai taustajärjestelmiin. Sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumero pitää kirjoittaa uudelleen, jos sitä kysytään lomakkeessa. Tällöin voit käyttää eri sähköpostiosoitetta tai numeroa eri palveluissa, jos haluat.

Palveluiden käyttäjien yksityisyyden ja oikeusturvan takia on tärkeää, että kaupunki käsittelee henkilötietoja asianmukaisesti ja lain vaatimalla tavalla. Lisätietoja on henkilötietolain mukaisissa rekisteriselosteissa
Kaupunki ei kerää kävijöistä tietoa kaupallisiin tarkoituksiin. Kaupunki ei myöskään myy tai luovuta kerättyjä tietoja ulkopuolisille.05.12.2019 17:01