Suoraan sisältöön

Asiointikansion ilmoitukset

Saat ilmoituksen kaikista oman asiointikansiosi tapahtumista omaan sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi, riippuen Omissa tiedoissa tekemistäsi asetuksista. Asiointipalvelu lähettää ilmoituksia tasatunnein klo 9-20 välisenä aikana. Jos asiointikansioon on esimerkiksi tullut hakemusta koskeva uusi viesti klo 11:30, saa asiakas siitä ilmoituksen sähköpostitse tai tekstiviestinä klo 12:00.

Asiointipalvelun uudella sivustolla, osoitteessa https://asiointi.hel.fi  voit lisätä omaan profiiliisi sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi, valita ilmoitusten lähetystavan (sähköposti ja/tai tekstiviesti) sekä ilmoitusten kielen (suomi, ruotsi tai englanti). Jos sähköpostiosoitteesi tai matkapuhelinnumerosi muuttuu, voit vaihtaa osoitetta Omat tiedot -sivulla.

Matkapuhelinnumero pitää syöttää kansainvälisessä +358 -muodossa.

Omat tiedot -sivulle lisätyt yhteystiedot eivät ole käytössä automaattisesti eri asiointipalveluissa, vaan sähköpostiosoite tai matkapuhelinnumero pitää kirjoittaa uudelleen, jos sitä kysytään lomakkeessa. Voit käyttää eri sähköpostiosoitetta tai numeroa eri palveluissa, jos haluat.05.12.2019 17:00