Suoraan sisältöön

Synnyttäneiden fysioterapia

Synnyttäneiden perhevalmennusryhmässä saat tietoa synnytyksen jälkeisestä lantionpohjan ja vatsalihasten palautumisesta. Saat ryhmästä ohjeet lantionpohjan ja keskivartalon lihasten harjoitteluun. Ohjaamme miten testaat ja huomioit harjoittelussa suorien vatsalihasten erkauman.

Voit osallistua synnyttäneiden perhevalmennusryhmään neuvolan lopputarkastuksen jälkeen, kahden kuukauden kuluttua synnytyksestä. Synnyttäneiden ryhmään voit osallistua siihen saakka, kun synnytyksestä on kulunut vuosi.

Synnyttäneiden perhevalmennusryhmä kestää noin 1,5 tuntia ja se voidaan järjestää etänä tai paikan päällä perhekeskuksessa tai fysioterapian toimipisteessä.

Ilmoittaudu synnyttäneiden perhevalmennusryhmään palveluohjaimen kautta kohdasta Avoimet palvelut -> Fysioterapia, perhevalmennus -> Fysioterapia synnyttäneet äidit. Kirjautumiseen tarvitset esimerkiksi pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Jos koet tarvitsevasi yksilövastaanottoa, ota asia puheeksi neuvolassa tai terveysasemalla. Yksilövastaanottoa varten tarvitset lähetteen.

Fysioterapiaryhmät ja yksilövastaanotot ovat maksuttomia.

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi, englanti

Asiointipalvelut:

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Yhteystiedot ja toimipisteet:

Palvelusta vastaa:

Sosiaali- ja terveystoimiala


Suomeksi | På svenska » | In English »