Suoraan sisältöön

Mielenterveyspalvelupiste Mieppi

Mieppi on matalan kynnyksen mielenterveyspalvelu, joka tarjoaa maksutonta keskustelutukea aikuisille ja yli 13-vuotiaille nuorille. Voit olla yhteydessä, jos sinulla on esimerkiksi elämäntilanteeseen tai mielenterveyteen liittyviä huolia ja toivot keskustelutukea. Näin sinun on mahdollista sopia tarpeen mukaan 1-5 keskusteluaikaa tai saada ohjausta.

Jos tarvitset lääkereseptiä, sen uusintaa tai sairauslomaa, ota yhteys suoraan omaan terveysasemaasi. Jos sinulla on mielenterveyteen liittyvä hoitokontakti, ota yhteys voimassa olevaan hoitotahoosi.

Miepillä ei ole omaa lääkäriä käytössä, ja lähetteet erikoissairaanhoitoon tai Kelan kuntoutuspsykoterapia-arvioon täytyy pyytää oman terveysaseman kautta.

Saat yhteyden Mieppiin täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai soittamalla ma-to klo 12-14 p. 09 3102 6830 (Mieppi Myllypuro) tai ma-ke klo 13-14 p. 09 3103 2656 (Mieppi Kalasatama) tai ma-to klo 12-14 p. 09 3103 7727 (Mieppi Haaga). Vastaamme yhteydenottolomakkeen kautta tulleisiin pyyntöihin kolmen arkipäivän kuluessa.

Palvelu on maksuton.

Käytön edellytykset:

Miepin palvelut on tarkoitettu aikuisille ja yli 13-vuotiaille nuorille. Korona-aikana palvelu on avoin kaikille helsinkiläisille.

Avoinna ma-pe 08-16.

Saatavilla olevat kielet:

suomi

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Palvelusta vastaa:

Sosiaali- ja terveystoimiala


Suomeksi | På svenska » | In English »