Suoraan sisältöön

Uusix-verstaiden pajatyöskentely

Pajoilla on omat työnjohtajansa ja työpajan ohjaajansa, jotka opastavat työskentelijöitä yksilöllisesti heidän taitotasonsa ja lähtökohtansa huomioiden. Pajoilla työskentelyn aloittaminen ei ole taidoista kiinni: aloittelijat ja konkarit valmistavat tuotteita osaamisensa mukaan ja jokainen huomioidaan yksilönä.

Pajatyöskentelyn lisäksi Uusix-verstailla on tarjolla monia yksilön voimaantumista ja työelämävalmiuksien kehittymistä tukevia palveluja. Uusix-verstailla työskentelevien käytettävissä ovat mm. erityissosiaalityöntekijän ja kuntoutusohjaajan palvelut. Lisäksi tarjolla on mahdollisuus suorittaa työllistymistä tukevia atk-kursseja. Maahanmuuttajilla on myös mahdollisuus osallistua suomen kielen opiskeluun taitojen mukaan joko alkeis- tai jatkokurssilla.

Pajatyöskentelyyn kuuluvat olennaisena osana erilaiset yhteiset tapahtumat, tutustumiskäynnit ja retket. Pajat vierailevat museoissa, näyttelyissä, eri työpaikoilla yms. Uusix-verstaiden sisällä järjestetään mölkkyturnauksia, tikkakisoja yms.

Käytön edellytykset:

Palvelu on tarkoitettu helsinkiläisille työllistymisen tuen ja sosiaalipalvelujen asiakkaille.

Saatavilla olevat kielet:

suomi

Lue lisää:

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Palvelusta vastaa:

Sosiaali- ja terveystoimiala


Suomeksi | In English »