Suoraan sisältöön

Hätämajoitus

Tarjoamme helsinkiläisille yksineläville ja lapsettomille pariskunnille hätämajoitusta Hietaniemenkadun palvelukeskuksen asumispäivystyksessä sekä Diakonissalaitoksen Inarintien ja Alppikadun hätämajoituksessa. Hätämajoitus on tarkoitettu yhdeksi yöksi ja viikonloppuna viikonlopun yli.

Hietaniemenkadun, Inarintien ja Alppikadun hätämajoituspaikkoihin hakeudutaan ottamalla yhteyttä Hietaniemenkadun palvelukeskukseen puhelimitse tai asioimalla Hietaniemenkadun palvelukeskuksessa osoitteessa Hietaniemenkatu 5 B.

Kaikki hätämajoituspaikkamme ovat auki 17-09. Yöpyminen on maksutonta, ja siihen sisältyy aamupala.Paperittomien ihmisten hätämajoituspalvelut sijaitsevat Inarintiellä. Paperittomien hätämajoituspalvleuihin hakeudutaan asioimalla Maahanmuuttoyksikössämme Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa arkisin kello 9-16. Ensimmäisen kerroksen vastaanottopiste neuvoo sinua eteenpäin. Kiireellisessä tapauksessa iltaisin kello 20: n jälkeen tai viikonloppuisin ole yhteydessä suoraan Inarintielle ja kysy vapaita majoituspaikkoja. Osoite on Inarintie 8, Helsinki.

Myös Euroopan liikkuvan väestön hätämajoituspalvelut sijaitsevat Inarintiellä osoitteessa Inarintie 8, Helsinki. Liikkuva väestö saa hätämajoituspalvelua asioimalla suoraan Inarintiellä kello 17-09 välillä.


Käytön edellytykset:

Palvelu on tarkoitettu helsinkiläisille.

Saatavilla olevat kielet:

suomi

Asiointipalvelut:

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Palvelusta vastaa:

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala


Suomeksi | På svenska » | In English »