Suoraan sisältöön

Hätämajoitus

Hätämajoituksella tarkoitetaan tilapäistä asumista, joka kestää vain yön tai kaksi.

Helsinkiläisten yksinelävien ja lapsettomien pariskuntien tilapäistä majoitusta hätämajoituksena tarjotaan Hietaniemenkadun palvelukeskuksen asumispäivystyksessä, Inarintien hätämajoituksessa sekä Alppikadun hätämajoituksessa yhdeksi yöksi ja viikonloppuna viikonlopun yli. Palveluun hakeudutaan ottamalla yhteyttä suoraan Hietaniemenkadun palvelukeskukseen puhelimitse 09 310 46628 tai asioimalla palvelukeskuksessa os. Hietaniemenkatu 5 B. Hätämajoituspaikat ovat auki klo 17 - 09. Jos paikan on varannut etukäteen klo 9 - 16 välisenä aikana, tulee hätämajoitukseen saapua klo 20: een mennessä.

Hätämajoitus paperittomille ja Euroopan liikkuvalle väestölle

Paperittomille henkilöille ja Euroopan liikkuvalle väestölle tilapäistä majoitusta hätämajoituksena tarjotaan Inarintien hätämajoituksessa.

Paperittomien hätämajoituspalveluun hakeudutaan asioimalla arkisin kello 9 - 16 Maahanmuuttoyksikössä, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksessa os. Työpajankatu 14 A (yhteys 1. kerroksen vastaanottopisteen kautta). Hätämajoituspaikat ovat auki klo 17 - 09. Jos paikan on varannut etukäteen, tulee hätämajoitukseen saapua klo 20: een mennessä. Kiireellisessä tilanteessa iltaisin tai viikonloppuisin vapaita majoituspaikkoja voi tiedustella suoraan Inarintieltä kello 20.00 jälkeen.

Euroopan liikkuvan väestön majoituspalveluihin hakeudutaan suoraan Inarintielle klo 17.00 alkaen.

Yöpyminen on maksutonta, ja se sisältää aamupalan.

Käytön edellytykset:

Palvelu on tarkoitettu helsinkiläisille.

Saatavilla olevat kielet:

suomi

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Palvelusta vastaa:

Sosiaali- ja terveystoimiala


Suomeksi | På svenska » | In English »