Suoraan sisältöön

Koti elintarvikehuoneistona

Koti voi olla vähäriskinen elintarvikehuoneisto ja esimerkiksi kotona leipominen myyntiin on mahdollista, mikäli toiminta on vähäistä.

Koti ei voi olla laitos (eläimistä saatavia elintarvikkeita ennen vähittäismyyntiä käsittelevä elintarvikehuoneisto) eikä siellä siten voi harjoittaa laitostoimintaan verrattavaa toimintaa.

Elintarvikealan toiminta on mahdollista aloittaa kotona, jos toiminta pystytään järjestämään hygieenisellä tavalla eikä asuminen aiheuta riskiä käsiteltäville elintarvikkeille.

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi, englanti

Palvelusta vastaa:

Kaupunkiympäristön toimiala

Aiheeseen liittyvät palvelut:


Yhteystiedot ja toimipisteet:


Suomeksi | På svenska »

JAA