Suoraan sisältöön

Erityisryhmien liikunta

Erityisryhmien liikunta on tarkoitettu henkilöille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen vuoksi vaikeuksia osallistua yleisiin liikuntaryhmiin. Erityisryhmille järjestetään monipuolista liikuntaa, missä tavoitteena on toimintakyvyn ja fyysisen kunnon ylläpitäminen sekä virkistys. Asiakkaalla on mahdollisuus ottaa oma avustaja
mukaan.

Liikuntapalvelu järjestää mielenterveyskuntoutujille suunnattua liikuntatoimintaa yhteistyössä terveyskeskuksen toimintaterapian kanssa. Liikuntaryhmistä voit tiedustella alueesi toimintaterapiayksiköstä tai erityisliikunnansuunnittelijalta puh. 09 310 87509.

Liikuntapalvelulla on erityisliikuntatoimintaa myös yhteistyössä eri yhdistysten ja seurojen kanssa. Yhteistyökursseille osallistuminen ei edellytä järjestöön liittymistä ja ilmoittautuminen tapahtuu suoraan järjestävälle taholle.

Erityisryhmien uimakortti myönnetään helsinkiläisille omaehtoiseen uintiin ja se oikeuttaa Helsingin uimahallien käyttöön niiden aukioloaikoina seuraavissa uimahalleissa: Haaga, Itäkeskus, Jakomäki, Kallio, Kontula, Lauttasaari, Malmi, Mäkelänrinne, Pirkkola, Siltamäki, Töölö, Vuosaari, Yrjönkatu sekä Helsingin kaupungin maauimalat.

Uimakortti myönnetään lääketieteellisen selvityksen perusteella.

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi

Asiointipalvelut:

Aiheeseen liittyvät palvelut:

Palvelusta vastaa:

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala


Suomeksi | På svenska » | In English »