Suoraan sisältöön

Kasvatus ja koulutus, iltapäivätoiminnan harkinnanvarainen lisäavustushakemus

Kasvatus- ja koulutuslautakunnan periaatteiden mukaisesti myönnettävät harkinnanvaraiset lisäavustukset perusopetuslain mukaisen iltapäivätoiminnan järjestäjille.

Asian käsittelyn eteneminen:

Harkinnanvaraista lisäavustusta voivat hakea iltapäivätoiminnan järjestöt, seurakunnat, säätiöt, yhteisöt ja yksityiset palveluntuottajat, jotka ovat saaneet kasvatuksen ja koulutuksen toimialalta toiminta-avustusta perusopetuslain mukaisen iltapäivätoiminnan järjestämiseen.
Edellyttää kasvatus- ja koulutuslautakunnan päätöstä myönnetystä toiminta-avustuksesta ja sopimista kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kanssa lisärahoituksen tarpeesta. Avustusta saa käyttää vain myönnettyyn tarkoitukseen, eikä sitä saa jakaa edelleen.

1. Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala käsittelee hakemuksen ja tekee esityksen harkinnanvaraisesta lisämäärärahasta.
2. Päätöksen harkinnanvaraisesta lisäavustuksesta tekee hallintojohtaja.
3. Päätöksestä lähetetään tieto hakijalle ja myönnetty avustus maksetaan hakijayhteisön pankkitilille kaupungin avustusohjeiden mukaisesti.

Käsittelyaika:

Noin yksi kuukausi

Voimassaoloaika:

Lähetetty hakemus on voimassa kunnes päätös on tehty tai se on peruttu.

Sähköinen asiointi

 Siirry palveluun »


Vaatii tunnistautumisen
Tallentuu asiointikansioon

Käytön edellytykset:

Palvelun käyttäminen edellyttää tunnistautumista joko pankkitunnuksilla tai mobiilitunnuksilla.

Palvelu saatavilla joka päivä ympäri vuorokauden

Suomi.fi valtuuskoodi:

Avustushakemuksen tekeminen

Asian käsittelyn eteneminen:

Kun hakija on täyttänyt avustushakemuksen, hän voi tallentaa sen asiointikansioonsa luonnoksena tai lähettää hakemuksen käsiteltäväksi avustusten käsittelyjärjestelmään. Asian käsittelyä voi seurata asiointikansiosta Tapahtumat -kohdasta.
Hakemuksen tietoja voi muuttaa niin kauan kun hakemus on Vastaanotettu-tilassa. Hakemuksen siirryttyä Käsittely -tilaan, siihen ei enää voi tehdä muutoksia. Päivitetty hakemus korvaa aikaisemmin lähetetyn hakemuksen. Liitteitä voi lähettää viesti-ominaisuutta käyttäen annettuun määräaikaan mennessä. Tapahtumat -kohdasta näkee käsittelijän yhteystiedot.

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi, englanti

Lue lisää:

Suomeksi | På svenska » | In English »