Suoraan sisältöön

Kaupunginkanslia, työllisyysavustus

Työllisyysavustusta voivat hakea rekisteröityneet vähintään vuoden toimineet yhdistykset ja säätiöt, joiden toiminta edistää työttömien helsinkiläisten työllistymismahdollisuuksia.

Asian käsittelyn eteneminen:

Seuraavalle vuodelle tarkoitettu hakemus on jätettävä edellisen vuoden aikana. Vuosittainen hakuaika on 1.-31.12. Mikäli hakemusta ei ole toimitettu määräaikaan mennessä, se katsotaan myöhästyneeksi.

1. Päätöksen myönnettävistä avustuksista tekee kaupunginkanslian elinkeino-osaston elinkeinojohtaja.
2. Tieto päätöksestä lähetetään postitse.
3. Myönnetty avustus maksetaan hakijayhteisön pankkitilille. Yli 4 000 euron suuruiset avustukset maksetaan kahdessa erässä ja yli 11 000 euron suuruiset avustukset maksetaan neljässä yhtä suuressa erässä.
4. Avustuksen käytöstä on annettava selvitys seuraavan vuoden hakemuksen yhteydessä. Mikäli avustusta ei haeta seuraavana vuonna, tulee käyttöselvitys kuitenkin tehdä. Tällöin selvityksen voi tehdä sähköisen asiointipalvelun viestiominaisuutta käyttäen.

Voimassaoloaika:

Lähetetty hakemus on voimassa kunnes päätös on tehty. Uusi samaan tarkoitukseen tehty hakemus korvaa vanhan, mikäli se on lähetetty määräajan puitteissa.

Lisätietoja:

Avustuksen myöntämisessä noudatetaan kaupunginhallituksen hyväksymiä avustusohjeita sekä työllistämistoimikunnan mahdollisesti päättämiä lisäehtoja. Avustus myönnetään joko toiminta-avutuksena tai toiminnan kehittämisavustuksena.

Helsingin kaupungin myöntämistä avustuksista ilmoitetaan yhteiskuulutuksella, joka julkaistaan valituissa sanomalehdissä sekä kaupungin www-sivuilla talousarvion hyväksymisen jälkeen ennen vuodenvaihdetta.

Sähköinen asiointi

 Siirry palveluun »


Vaatii tunnistautumisen
Tallentuu asiointikansioon

Käytön edellytykset:

Palvelun käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä sekä tunnistautumista yhteisöjen Katso-tunnisteella.
Palvelu saatavilla hakuaikana 1. - 31.12.

Palvelu saatavilla joka päivä ympäri vuorokauden

Asian käsittelyn eteneminen:

Avustushakemus lähetetään käsiteltäväksi avustusten käsittelyjärjestelmään. Asian käsittelyn etenemistä voi seurata asiointikansiosta. Hakemuksen voi myös tallentaa luonnoksena ja lähettää myöhemmin. Hakemuksen tietoja voi muuttaa hakuaikana. Päivitetty tai uusi samaan tarkoitukseen tehty hakemus korvaa aikaisemman.

Lisätietoja asioinnista:

Jos valitset "Tallenna luonnoksena", liitteet eivät tallennu hakemuksen mukana.

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi, englanti

Suomeksi | På svenska » | In English »

JAA