Suoraan sisältöön

Kasvatus ja koulutus, avustukset järjestöille, jotka tarjoavat harrastustoimintaa varhaiskasvatuksen palvelujen ulkopuolelle jääville alle kouluikäisille lapsille

Kasvatus- ja koulutuslautakunta myöntää avustuksia helsinkiläisille järjestöille, varhaiskasvatuspalvelujen ulkopuolella olevien alle kouluikäisten lasten arkisin päiväaikaan (klo 8-17) tapahtuvan harrastustoimintaan. Hakuaika on vuosittain tammikuussa.

Asian käsittelyn eteneminen:

Edellytyksenä on, että avustusta hakenut järjestö on rekisteröitynyt, toiminnasta on näyttöä vähintään vuoden ajalta ja toiminta kohdistuu helsinkiläisiin. Hakemusta voi täydentää ja hakemuksen liitteitä voi toimittaa hakuajan jälkeen sähköisen asiointipalvelun kautta tai postitse.

Käsittelyaika:

Noin 3 kuukautta.

Voimassaoloaika:

Lähetetty hakemus on voimassa kunnes päätös on tehty tai se perutaan.

Sähköinen asiointi

 Hae avustusta »


Vaatii tunnistautumisen
Tallentuu asiointikansioon

Käytön edellytykset:

Palvelun käyttäminen edellyttää tunnistautumista joko pankkitunnuksilla tai mobiilitunnuksilla.

Asian käsittelyn eteneminen:

Kun hakija on täyttänyt avustushakemuksen, hän voi tallentaa sen asiointikansioonsa luonnoksena tai lähettää hakemuksen käsiteltäväksi avustusten käsittelyjärjestelmään. Asian käsittelyä voi seurata asiointikansiosta Tapahtumat -kohdasta.

Hakemuksen tietoja voi muuttaa niin kauan kun hakemus on Vastaanotettu-tilassa. Hakemuksen siirryttyä Käsittely -tilaan, siihen ei enää voi tehdä muutoksia. Päivitetty hakemus korvaa aikaisemmin lähetetyn hakemuksen. Liitteitä voi lähettää viesti-ominaisuutta käyttäen annettuun määräaikaan mennessä. Tapahtumat -kohdasta näkee käsittelijän yhteystiedot.

Lisätietoja asioinnista:

Avustusten hakuaika on vuosittain tammikuussa.

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi, englanti

Tulostettavat lomakkeet - Lomake, Kasvatus ja koulutus, avustukset järjestöille, jotka tarjoavat harrastustoimintaa varhaiskasvatuksen palvelujen ulkopuolelle jääville alle kouluikäisille lapsille

Kasvatus- ja koulutuslautakunta myöntää avustuksia helsinkiläisille järjestöille, varhaiskasvatuspalvelujen ulkopuolella olevien alle kouluikäisten lasten arkisin päiväaikaan (klo 8-17) tapahtuvan harrastustoimintaan.

Palvelusta vastaa:

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Helsinki

Suomeksi | På svenska » | In English »