Suoraan sisältöön

Kulttuuri, kehittämisavustushakemus

Kehittämisavustusta myönnetään kehittämishankkeisiin, jotka vastaavat vähintään yhteen seuraavista: 1. Vastaavat kulttuurin kentällä koettuun kehittämistarpeeseen, esimerkiksi kun vastaavaa toimintaa puuttuu kaupungista. 2. Hyödyttävät taiteen ja kulttuurin kenttää toteuttajatahoaan laajemmin.3. Tukevat muutoin taiteen ja kulttuurin kannalta olennaisia kaupungin valtuustostrategisia ja kulttuuripoliittisia tavoitteita.

Asian käsittelyn eteneminen:

Katso linkistä lisätietoa.

Lisätietoja:

Kehittämisavustuksia voidaan myöntää myös erikseen päätettävien erillishakujen mukaisesti. Tällaisia hakuja ovat mm. Helsingin mallin ja taiteen perusopetuksen kehittämisavustusten erillishaut.

Sähköinen asiointi

 Hakemus »

Käytön edellytykset:

Kenelle: Helsinkiläisille rekisteröityneille toimijoille, jotka eivät ole esittävän taiteen valtionosuusjärjestelmän piirissä.
Mihin tarkoitukseen:Kehittämishankkeisiin, jotka vastaavat vähintään yhteen seuraavista: 1. Vastaavat kulttuurin kentällä koettuun kehittämistarpeeseen, esimerkiksi kun vastaavaa toimintaa puuttuu kaupungista. 2. Hyödyttävät taiteen ja kulttuurin kenttää toteuttajatahoaan laajemmin.3. Tukevat muutoin taiteen ja kulttuurin kannalta olennaisia kaupungin valtuustostrategisia ja kulttuuripoliittisia tavoitteita.

Avoinna joka päivä ympäri vuorokauden

Suomi.fi valtuuskoodi:

Avustushakemuksen tekeminen

Saatavilla olevat kielet:

suomi, ruotsi, englanti

Aiheeseen liittyvät palvelut:Palvelusta vastaa:

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Suomeksi | På svenska » | In English »