Suoraan sisältöön

Liikuntapalvelu, suunnistuskartta-avustushakemus

Helsinkiläiset suunnistusseurat voivat hakea suunnistuskartta-avustusta kartan valmistamisesta aiheutuneisiin kustannuksiin.

Asian käsittelyn eteneminen:

Helsinkiläiset suunnistusseurat, jotka ovat hakeneet lisäksi avustuskelpoisuutta toiminta-ja tilankäyttöavustushakemus -lomakkeella, voivat hakea suunnistuskartta-avustusta kartan valmistamisesta aiheutuneisiin kustannuksiin.

Helsinkiläiset avustuskelpoisuuden ehdot täyttävät seurat voivat hakea avustusta edellisen vuoden suunnistuskarttojen valmistuskustannusten perusteella.

Avustus koskee vain valmiita vuonna 2016 painettuja ensi-, uusinta-tai ajantasaistuskarttoja, jotka ovat avustushakemuksen liitteenä.

Hakemus liitteineen tulee toimittaa määräaikaan mennessä. Suunnistuskartta-avustushakemus liitteineen tulee jättää sähköisen järjestelmän kautta tai toimittaa kaupungin kirjaamoon määräaikaan mennessä.

Avustusten hakemisesta ilmoitetaan Helsingin kaupungin yhteiskuulutuksella, joka julkaistaan valituissa sanomalehdissä sekä kaupungin www-sivuilla talousarvion hyväksymisen jälkeen ennen vuodenvaihdetta.

Liikuntajaos vahvistaa vuosittain suunnistuskartoille myönnettävien avustusten jakoperusteet ja osittaa avustusmäärärahan, jonka jakamisesta päätöksen tekee liikuntajohtaja.

Voimassaoloaika:

Määräpäivään mennessä lähetetty hakemus on voimassa, kunnes päätös on tehty.

Sähköinen asiointi

 Siirry palveluun »


Vaatii tunnistautumisen
Tallentuu asiointikansioon

Käytön edellytykset:

Palvelun käyttäminen edellyttää vahvaa tunnistautumista. Palveluun voi rekisteröityä joko henkilökohtaisilla pankki- tai mobiilit tunnuksilla.

Palvelu saatavilla joka päivä ympäri vuorokauden

Suomi.fi valtuuskoodi:

Avustushakemuksen tekeminen

Asian käsittelyn eteneminen:

Lähetetyn hakemuksen tietoja voi muuttaa niin kauan kun hakemus näkyy asiointikansiossa tilassa Vastaanotettu. Päivitetty hakemus korvaa aiemmin lähetetyn. Hakemuksen siirryttyä tilaan Käsittelyssä ei siihen voi enää tehdä muutoksia.

Lisätietoja asioinnista:

Jos valitset Tallenna luonnoksena, liitteet eivät tallennu hakemuksen mukana.

Saatavilla olevat kielet:

suomi

Lue lisää:

Aiheeseen liittyvät palvelut:Suomeksi