Työ ja harjoittelu

Suuntaa kohti unelmatyöpaikkaasi. Pienikin työkokemus, kesätyö, työkokeilu tai harjoittelujakso on eduksi tulevissa työnhauissa.

Työkokeiluun Helsingin kaupungin virastoon

Helsingin kaupungin virastot tarjoavat helsinkiläisille työttömille 17–25-vuotiaille nuorille mahdollisuuksia työkokeiluun.
Työpaikka antaa työkokemuksen ja ohjaa työpaikalla, hyvin suoritetun työkokeilun jälkeen kaupungilla on myös rajattu mahdollisuus työllistymiseen palkkatuella.

Ansio-kurssilta vinkkejä kesätyön hakuun

Helsingin kaupungin Nuorisoasiainkeskus ja HOK-Elanto järjestävät 14–17-vuotiaille nuorille Ansio-kursseja, joiden tarkoituksena on parantaa nuorten mahdollisuuksia saada kesätöitä ja samalla tutustua työelämään harjoittelujaksolla. Ansio-kurssilta saat apua työn hakemiseen, ja sieltä saamasi todistus toimii jatkossa erinomaisena työnhakupaperina. Kurssi sisältää niin työelämän teoriaa kuin käytännön työtä joko HOK-Elannon toimipaikoissa tai nuorisoasiainkeskuksen nuorisokahviloissa.

Työpaikkojen haku

Pääkaupunki tarjoaa töitä nuorille osaajille! Helsingin kaupungin rekrysivuilta löytyy tietoa kaupungin työpaikoista, urakuvauksia henkilöiltä, jotka työskentelevät kaupungilla sekä kaupungin avoimet työpaikat.

Hae työvoimatoimistojen avoimia työpaikkoja. Työvoimatoimiston sivustolla voit myös tehdä työnhakuun oman CV:n, suunnitella omaa tulevaisuuttasi työelämässä ja ilmoittautua työnhakijaksi.JAA
02.02.2017 11:16