Tekemistä ja toimintaa

 

Etsitkö harrastusta tai uutta tekemistä? Selaa Harrastushakua ja löydä satojen ilmaisten tai edullisten harrastusten joukosta sellainen, joka sopii juuri sinulle! 

Tarjolla on muun muassa moottorinkorjausta, taekwondoa, fillarintuunausta, lintujen bongausta, kartingia, bändikämppiä, futista, eläinten hoitoa, räppipajoja, vaatteiden tuunausta, biisintekoa, tanssia, teatteria, miekkailua, valokuvausta, kuvataidetta, keramiikkaa, leffakursseja, potkunyrkkeilyä, bilistä, joogaa, seinäkiipeilyä, DJ-kursseja… Ja paljon muuta! Klikkaa itsesi Harrastushakuun ja ilmoittaudu mukaan! 

Alla olevia juttuja voit harrastaa eri nuorisotaloilla. Klikkaa tekemistä, niin näet, millä nuorisotaloilla sitä järjestetään.. Kiinnostaako jokin alla olevista harrastuksista? Löydät nämäkin Harrastushausta. 
 

Skeittaus skede skeitti


Tanssi
 

Mopoilu ja liikenne


Teatteri


Eläintenhoito ja luonto


Kuvataiteet ja kädentaidot

 

Musiikki

 

Media ja pelit

 

Nuorisopuistot


Seikkailu

 

Vaikuttaminen
 

Operaatio Pulssi!

Operaatio Pulssi tarjoaa maksutonta harrastustoimintaa, kursseja ja tapahtumia 12-18-vuotiaille Malminkartanon, Kannelmäen ja Haagan sekä Pukinmäen, Malmin ja Tapanilan alueella. Pulssin kaikki toiminta suunnitellaan täysin nuorten toiveista. Kerro siis mielipiteesi mitä sinä haluaisit kokea, nähdä tai tehdä! Pulssin kautta voit vaikuttaa esimerkiksi nuorisotalojen, kirjastojen ja kulttuurikeskuksen toimintaan. pulssi.munstadi.fi


 JAA
08.05.2017 16:12