Nuorten tapahtumat

Tule mukaan pääkaupunkiseudun huipputapahtumiin!
Jos kaipaat vinkkejä oman tapahtuman järjestämiseen tai haluat olla mukana tapahtumien järjestämisessä, ota yhteyttä nuorisoasiainkeskuksen tapahtumatuotantoihin.

Reaktori
Suomen suurin nuorten hiihtolomatapahtuma Reaktori järjestetään vuosittain talvilomaviikolla. Tapahtuma tarjoaa pääkaupunkiseudun nuorille ilmaista loma-ajan toimintaa, josta voi löytää oman kiinnostuksen kohteen tai harrastuksen rodeoratsastuksesta pöytälätkään tai tanssista taidetyöpajoihin. Toiminta on suunnattu yli 13-vuotialille nuorille.
reaktori.munstadi.fi


Loistefestari
Loistefestari valtaa pääkaupunkiseudun vuosittain tanssin, teatterin tai musiikin voimin. Se tarjoaa nuorille mahdollisuuden esiintyä laadukkaissa puitteissa, tutustua muihin harrastajiin ja saada palautetta alan huippuammattilaisilta. Vuonna 2017 Loistefestarilla tanssitaan!
loiste.munstadi.fi


Rock Academy
Rock Academy keskittyy kokonaisvaltaisesti musiikin tekemiseen ja sen esittämisen eri osa-alueisiin. Nuorten bändit saavat opastusta kaikessa mahdollisessa musabisneksen koukeroista soitonopetukseen ja oman osaamisen markkinointiin. Toiminta on bändeille maksutonta. Tiedossa on myös keikkoja, studioaikaa ja musavideoiden tekemistä. Kaikki akatemialaiset osallistuvat kerran kuussa järjestettäviin klinikoihin, seminaareihin ja koulutuksiin. Kovan luokan ammattilaisten vetämät klinikat ovat avoimia myös kaikille musiikkialasta kiinnostuneille nuorille! 
rockacademy.munstadi.fi/
 

RuutiExpo
RuutiExpo on nuorten suuri vaikuttamistapahtuma, joka järjestetään Helsingin kaupungintalolla. Tavoitteena on, että jokainen nuori löytää oman tapansa vaikuttaa!
RuutiExpossa helsinkiläisnuoret saavat oman äänensä kuuluviin, pääsevät vaikuttamaan kotikaupunkinsa asioihin, ja tutustumaan, miten Helsingissä voi vaikuttaa.
ruutiexpo.munstadi.fi

 JAA
13.12.2016 10:38