Suoraan sisältöön

Hakeminen ja valinnat iltapäivätoimintaan kouluissa

Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan. Hakulomakkeita toimintaan saa kouluista sekä internetistä hakuajan alkaessa. Kehitysvammaisten ja autististen koululaisten osalta päätökset tehdään vuosiluokan 9. päättymiseen asti.

Lukuvuoden 2020–2021 toiminnan hakuaika on 23.3.–8.5.2020

Lomakkeen voi lähettää turvasähköpostilla, johon tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla. Tunnistautuminen toimii lomakkeen allekirjoituksena.

a.) Lataa ja tallenna tältä verkkosivulta tarvitsemasi haku- tai ilmoittautumislomake tietokoneellesi.
Lomakkeet ovat sivun lopussa.
b.) Sulje verkkoselaimen ikkuna, jossa lomake näkyy avattuna.
c.) Selaa esiin koneellesi tallentamasi lomake ja avaa se.
Täytä lomake ja tallenna se koululaisen nimellä, sukunimi_etunimi.
Avaa vielä lomake ja tarkista, että tiedot ovat tallentuneet. Sulje lomake.

d.) Klikkaa verkkosivulla linkkiä, Lähetä iltapäivätoiminnan lomake turvasähköpostilla.
Linkki on sivun lopussa.
e.) Lisää sähköpostiosoitteesi lähettäjä-kenttään. Jatka tunnistaumiseen.
f.) Jatka prosessia, kunnes pääset Uusi viesti –näkymään. Lisää aihe-kenttään teksti IP-hakemus. Alareunassa Liitetiedostot-kohdassa paina Valitse tiedostot –painiketta. Selaa ja valitse tietokoneeltasi täyttämäsi lomake. Paina vielä Liitä-painiketta. Lopuksi paina Lähetä-painiketta.

Hakulomakkeen voi myös lähettää osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda klo 8.00- 16.00 välisenä aikana osoitteeseen: Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.

Koronaepidemiasta johtuen koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomaketta ja leikkipuistojen ilmoittautumislomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin ja leikkipuistoihin.

Päätös lapsen ottamisesta iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille 26.6.2020 mennessä. Toiminnan aloittamiseen liittyvissä käytännön asioissa huoltaja voi olla suoraan yhteydessä palveluntuottajaan.

Hakuajan ulkopuolella hakemukset palautetaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki

Hakeminen koululaisten iltapäivätoimintaan 

Lähetä iltapäivätoiminnan lomake turvasähköpostilla.22.01.2021 09:06