Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta kouluissa

Palvelukuvaus

Hakeminen koulun iltapäivätoimintaan

Lapset valitaan iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi kerrallaan. Mutta kehitysvammaiset ja autististiset lapset valitaan toimintaan 9. vuosiluokan päättymiseen asti.

Lukuvuoden 2020–2021 hakuaika 23.3.-24.4.2020

Hakulomakkeen saa koulusta ja on tulostettavissa tältä verkkosivulta. Hakuaikana lomakkeen voi lähettää osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda klo 8.00- 16.00 välisenä aikana osoitteeseen: Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.

Lomakkeen voi myös lähettää turvasähköpostilla, johon tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.

  1. Lataa verkkosivulta tarvitsemasi hakulomake tietokoneellesi.
  2. Avaa koneellesi lataamasi lomake. Täytä lomake ja tallenna se koululaisen nimellä, sukunimi_etunimi.
  3. Klikkaa verkkosivulla linkkiä, Lähetä iltapäivätoiminnan lomake turvasähköpostilla. Linkki ja lomakkeet ovat sivun lopussa.
  4. Lisää sähköpostiosoitteesi lähettäjä-kenttään. Jatka tunnistaumiseen.
  5. Jatka prosessia, kunnes pääset Uusi viesti –näkymään. Lisää aihe-kenttään teksti: IP-hakemus. Alareunassa Liitetiedostot-kohdassa paina Valitse tiedostot –painiketta. Selaa ja valitse tietokoneeltasi täyttämäsi lomake. Paina vielä Liitä-painiketta. Lopuksi paina Lähetä-painiketta.

Koronaepidemiasta johtuen koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomaketta ja leikkipuistojen ilmoittautumislomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin ja leikkipuistoihin.

Päätös lapsen ottamisesta iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajalle 26.6.2020 mennessä.

Hakuajan ulkopuolella toimita hakemus osoitteeseen, Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.

Samaan osoitteeseen pitää ilmoittaa, kun koululainen lopettaa osallistumisen iltapäivätoimintaan.

Iltapäivätoimintahausta löydät toimintapaikat ja palveluntarjoajat. Toiminnan aloittamiseen liittyviä asioita voi kysyä suoraan palveluntarjoajalta.

Koulujen iltapäivätoiminnan lomakkeet:

Lähetä iltapäivätoiminnan lomake turvasähköpostilla.

Iltapäivätoiminnan asiakasmaksut

Koulujen iltapäivätoiminta on maksullista. Maksua voi anoa vähemmäksi asiakasmaksu- ja maksuhuojennuslomakkeella.JAA
26.03.2020 12:35