Suoraan sisältöön

Iltapäivätoiminta


Iltapäivätoiminnan haku on 23.3.- 24.4.2020. 

Selaa vaihtoehtoisia paikkoja iltapäivätoimintahausta

Ilmoittautuminen ja hakuohje

 1. Leikkipuistoihin ilmoittaudutaan ja koulujen iltapäivätoimintaan haetaan 23.3.–24.4.2020.

 2. Lomakkeen voi lähettää turvasähköpostilla, johon tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksella, mobiilivarmenteella tai sirullisella henkilökortilla.
  a.) Lataa verkkosivulta tarvitsemasi haku- tai ilmoittautumislomake tietokoneellesi.
  b.) Avaa koneellesi lataamasi lomake. Täytä lomake ja tallenna se koululaisen nimellä, sukunimi_etunimi.
  c.) Klikkaa verkkosivulla linkkiä, Lähetä iltapäivätoiminnan lomake turvasähköpostilla. Linkki ja lomakkeet ovat sivun lopussa.
  d.) Lisää sähköpostiosoitteesi lähettäjä-kenttään. Jatka tunnistaumiseen.
  e.) Jatka prosessia, kunnes pääset Uusi viesti –näkymään. Lisää aihe-kenttään teksti IP-hakemus. Alareunassa Liitetiedostot-kohdassa paina Valitse tiedostot –painiketta. Selaa ja valitse tietokoneeltasi täyttämäsi lomake. Paina vielä Liitä-painiketta.
  Lopuksi paina Lähetä-painiketta.

  Lomakkeen voi myös lähettää osoitteeseen: Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki tai tuoda klo 8.00- 16.00 välisenä aikana osoitteeseen: Töysänkatu 2 D, 00510 Helsinki.

  Koronaepidemiasta johtuen
  koululaisten iltapäivätoiminnan hakulomaketta ja leikkipuistojen ilmoittautumislomaketta ei voi palauttaa suoraan toimintapaikkoihin ja leikkipuistoihin.

 3. Sijoitusilmoitus leikkipuistojen iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajalle 1.6.2020 mennessä. Päätös koulujen iltapäivätoimintaan postitetaan huoltajille 26.6.2020 mennessä.

 4. Iltapäivätoiminta alkaa lukuvuoden ensimmäisenä päivänä ja jatkuu lukuvuoden loppuun asti.

 5. Hakuajan ulkopuolella ilmoittautumiset leikkipuiston toimintaan palautetaan leikkipuistoon ja hakemukset koulujen iltapäivätoimintaan osoitteeseen Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Iltapäivätoiminta, PL 51300, 00099 Helsingin kaupunki.

Lähetä iltapäivätoiminnan lomake turvasähköpostillaJAA
26.03.2020 09:56