Suoraan sisältöön

Ryhmäperhepäiväkoti Riihi

Koetilankuja 2 I 60, 00790 Helsinki
PL 79997, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 3105 7437
Sähköposti rpph.riihi@hel.fi
Perhepäivähoidon ohjaaja Merja Meriläinen-Riuttala
puh. 09 3104 6610
Sähköposti merja.merilainen-riuttala@hel.fi

Toiminta
Päivähoidon aloitus
Ruokalista

Ryhmäperhepäiväkoti Riihi kuuluu Perhepäivähoitoalue Latokartano-Pukinmäkeen, joka sisältää Viikin, Viikinmäen, Pihlajiston, Pihlajamäen, Savelan ja Pukinmäen ryhmäperhepäiväkodit.

Ryhmäperhepäiväkoti Riihi sijaitsee Viikissä, koetilan ja Vanhankaupunginlahden suojelualueen välittömässä läheisyydessä.
Riihen toiminta tapahtuu pienkerrostalossa. Tilat ovat kodikkaat, viihtyisät ja valoisat. Riihellä on oma pieni piha-alue ja lähiympäristö suo erinomaiset ulkoilu- ja retkeilymahdollisuudet.

Ryhmäperhepäiväkoti Riihessä toimii 12 lapsen ryhmä. Hoito- ja kasvatushenkilöstönä toimii kolme ryhmäperhepäivähoitajaa.

Ryhmäperhepäiväkoti Riihen aukioloaika on klo 7.30-16.30. Lasten hoitoajat tarkistetaan toimintakauden alussa.

Toiminta-ajatus
Latokartano-Pukinmäen perhepäivähoito on hyvä valinta perheelle, joka haluaa lapselleen kodinomaista ja yksilöllistä hoitoa. Pienessä ryhmässä jokaiselle lapselle on riittävästi aikaa. Tuttu, turvallinen hoitaja ohjaa pientä lapsiryhmää vauvasta esikouluikään asti. Pieni ryhmä tuo lapselle turvallisuutta ja luo lämpimän tunnesiteen hoitajan ja lapsen välille. Lapset osallistuvat kiireettömästi arjen pieniin askareisiin, joita vuodenaikojen vaihtelut tapahtumineen ja juhlineen rikastuttavat.

Toimintasuunnitelma (pdf)JAA
13.03.2018 13:22