Suoraan sisältöön

Ryhmäperhepäiväkoti Kultahippu

Maakaarenkuja 3 G 127, 00790 Helsinki
PL 79995, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 3105 8080
Sähköposti rpph.kultahippu@hel.fi
Perhepäivähoidon ohjaaja Merja Meriläinen-Riuttala
Puh. 09 3104 6610
Sähköposti merja.merilainen-riuttala@hel.fi

Toiminta
Päivärytmi
Päivähoidon aloitus
Ruokalista

Ryhmäperhepäiväkoti Kultahippu kuuluu Perhepäivähoitoalue Latokartano-Pukinmäkeen, joka sisältää Viikin, Viikinmäen, Pihlajiston, Pihlajamäen, Savelan ja Pukinmäen ryhmäperhepäiväkodit.

Ryhmäperhepäiväkoti Kultahippu sijaitsee kauniissa Viikissä metsien ja peltojen ympäröimällä alueella. Toimipaikka on kerrostalon ensimmäisessä asuinkerroksessa (toinen kerros). Kultahipun tilat ovat kodikkaat ja viihtyisät.

Pyrimme luomaan avoimet ja luottamukselliset suhteet perheiden ja työntekijöiden välille ja huomioimaan myös lasten omat toiveet toiminnassamme.

Ryhmäperhepäiväkoti Kultahipussa toimii 12 lapsen ryhmä.
Hoito- ja kasvatushenkilöstönä toimii kaksi ryhmäperhepäivähoitajaa.

Ryhmäperhepäiväkoti Kultahipun aukioloaika on klo 7.30-16.30. Lasten hoitoajat tarkistetaan toimintakauden alussa.

Toiminta-ajatus
Latokartano-Pukinmäen perhepäivähoito on hyvä valinta perheelle, joka haluaa lapselleen kodinomaista ja yksilöllistä hoitoa. Pienessä ryhmässä jokaiselle lapselle on riittävästi aikaa. 

Tuttu, turvallinen hoitaja ohjaa pientä lapsiryhmää vauvasta esikouluikään asti. Pieni ryhmä tuo lapselle turvallisuutta ja luo lämpimän tunnesiteen hoitajan ja lapsen välille. Lapset osallistuvat kiireettömästi arjen pieniin askareisiin, joita vuodenaikojen vaihtelut tapahtumineen ja juhlineen rikastuttavat.

Toimintasuunnitelma (pdf)JAA
16.03.2018 11:31