Suoraan sisältöön

Ryhmäperhepäiväkoti Herne

Hernepellontie 40 B 21, 00710 Helsinki
PL 71991, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 3105 8608
Sähköposti rpph.herne@hel.fi
Perhepäivähoidon ohjaaja Merja Meriläinen-Riuttala
puh. 09 3104 6610
Sähköposti merja.merilainen-riuttala@hel.fi

Toiminta
Päivärytmi
Päivähoidon aloitus
Ruokalista

Ryhmäperhepäiväkoti Herne kuuluu Perhepäivähoitoalue Latokartano-Pukinmäkeen, joka sisältää Viikin, Viikinmäen, Pihlajiston, Pihlajamäen, Savelan ja Pukinmäen ryhmäperhepäiväkodit.

Ryhmäperhepäiväkoti Herne sijaitsee Viikinmäessä, kerrostalon alakerrassa. Tilat ovat valoisat, kodinomaiset ja viihtyisät.

Toiminta kodinomaisessa ympäristössä on lapsilähtöistä, monipuolista ja turvallista. Luomme luottamuksellisen kasvatuskumppanuuden vanhempien kanssa. Kanssakäymisemme on tasavertaista ja avointa. Arvostamme vanhempia oman lapsensa asiantuntijoina.

Ryhmäperhepäiväkoti Herneessä toimii 8 lapsen ryhmä.
Hoito- ja kasvatushenkilöstönä toimii kaksi ryhmäperhepäivähoitajaa.

Ryhmäperhepäiväkoti Herneen aukioloaika on klo 7.30-16.30. Lasten hoitoajat tarkistetaan toimintakauden alussa.

Toiminta-ajatus
Latokartano-Pukinmäen perhepäivähoito on hyvä valinta perheelle, joka haluaa lapselleen kodinomaista ja yksilöllistä hoitoa. Pienessä ryhmässä jokaiselle lapselle on riittävästi aikaa.

Tuttu, turvallinen hoitaja ohjaa pientä lapsiryhmää vauvasta esikouluikään asti. Pieni ryhmä tuo lapselle turvallisuutta ja luo lämpimän tunnesiteen hoitajan ja lapsen välille. Lapset osallistuvat kiireettömästi arjen pieniin askareisiin, joita vuodenaikojen vaihtelut tapahtumineen ja juhlineen rikastuttavat.

Toimintasuunnitelma (pdf)JAA
13.03.2018 13:23