Suoraan sisältöön

Perhepäivähoitoalue Pohjoinen

Teinintie 13, 00640 Helsinki
PL 64934, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 3106 9605
Perhepäivähoidon ohjaaja Eeva-Maija Riihimäki
Sähköposti eevamaija.riihimaki@hel.fi

Pohjoinen perhepäivähoitoalue  tarjoaa hoitajan omassa kodissa tapahtuvaa perhepäivähoitoa sekä ryhmäperhepäivähoitoa. Alueeseen kuuluvat Maunulan, Metsälän, Oulunkylän, Veräjämäen, Länsi- ja Itä-Pakilan sekä Tuomarinkylän kaupunginosat.

Alueen ryhmäperhepäiväkodit ovat Metsäpirtti, Päiväkumpu, Mylly ja Kipinä.

Perhepäivähoidon varahoito järjestetään Länsi-Pakilassa Päiväkoti Havukan yhteydessä olevassa varakoti, ryhmäperhepäiväkoti Hillassa os. Ripusuontie 34, 00660 Helsinki, sekä sovituissa päiväkodeissa.

Toiminta-ajatus

Perhepäivähoidossa tarjoamme lapselle turvallista ja kodinomaista hoitoa pienessä ryhmässä. Lapsi saa hellyyttä, kiitosta ja kannustusta, mikä kasvattaa lapsen itsetuntoa. Toisten huomioon ottaminen on meille tärkeää. Ulkoilemme säännöllisesti ja tarjoamme lapsille maukasta ja terveellistä ruokaa. Tekemisen ja onnistumisen riemu tuovat lapselle elämäniloa. Luonnonläheisyys on voimavaramme, lasten kysymysten ja uteliaisuuden herättäjä.

Tavoitteenamme on lapsen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen.

Toimintasuunnitelma (pdf)

Pohjoisen varhaiskasvatusalueen yksityisen perhepäivähoidon asiat hoitaa Kaarelan perhepäivähoidon ohjaaja Niina Tamm, puh. 09 3104 1627.JAA
13.03.2018 12:36