Perhetalo Sahrami

Hakaniemenranta 14 B, 00530 Helsinki, kartta
PL 53950, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 3104 2317
Sähköposti sahrami@hel.fi
Facebook
Henkilökunta

Avoinna ma-pe 8.30–16.00

  • 25.8. kaikki Ly Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölön sekä Kallio-Pasila-Vallilan perhetalot ja leikkipuistot aukeavat klo 11.30
  • 22.9. kaikki Ly Kampinmalmi-Lauttasaari-Töölön sekä Kallio-Pasila-Vallilan perhetalot ja leikkipuistot ovat kiinni koko päivän

Viikko-ohjelma
Kotoklubi Kaneli
Kotona lapsiaan hoitavien vanhempien kielikurssit
Vauvaperhetoiminta

Sahrami palvelee Helsingissä asuvia perheitä.

Perhetalo Sahrami on paikka, jossa pienlapsiperheet voivat tavata toisiaan ja lapset voivat yhdessä vanhemman tai hoitajan kanssa harjoitella mm. musiikkia, kädentaitoja tai ihan vaan leikkiä yhdessä. Täällä perheet voivat ystävystyä samassa elämäntilanteessa olevien perheiden kanssa.

Sahramin toiminnassa on otettu huomioon myös maahanmuuttajaperheet. Heille on uutena toimintana Kaneli Kotoklubi, jossa perheet voivat oppia suomen kieltä toiminnallisesti.

Sahramin tiloissa järjestetään myös suomen kielen kursseja. Kurssien aikana henkilökunta hoitaa yli yksi vuotiaita lapsia omassa lapsiryhmässä, jos vanhemmat eivät pystyy järjestämään hoitoa.

Henkilökunnan kanssa voi sopia keskusteluaikoja, jos joku asia mietityttää.

Sahramissa järjestetään erilaisia tapahtumia kuten kulttuuripäivä, kansainvälinen naistenpäivä, Wappujuhlat, pieniä teatteriesityksiä sekä pieniä retkiä.

Ohjaajat ym. tervetuloa tutustumaan asiakkaiden kanssa (sopimuksesta). Perjantaisin voi tulla myös tutustumiskäynnille isomman ryhmän kanssa (ennakkovaraus).

Leikkipuiston tilojen vuokraus

Leikkipuiston tiloja luovutetaan tilapäiseen käyttöön, kuten perhejuhliin ja kokouksiin, iltaisin ja viikonloppuisin. Tuntiveloitus on arkisin 13,52 euroa ja viikonloppuisin 20,34 euroa. Perehdytys tiloihin järjestetään torstaisin klo 15.45. Tilankäyttöasioissa voi olla suoraan yhteydessä perhetalon ohjaajiin.
Lisätietoja tilojen vuokraamisestaJAA
18.09.2017 08:34