Suoraan sisältöön

Leikkipuistojen tilojen vuokraaminen


infopainikkeen kuva

   Ajankohtaista koronavirustilanteeseen liittyen

Päiväkotien ja leikkipuistojen asukaskäytön tilavuorot (vakio- ja yksittäisvuorot sekä tapahtumat) perutaan 18.3.2020 alkaen toistaiseksi.

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa perutuista tilavuoroista ei peritä normaaleja peruutusehtojen mukaisia tilavarausmaksuja. Tulevista muutoksista tilavarausjärjestelyihin ilmoitetaan tällä sivulla.

***********


Leikkipuistojen tiloja luovutetaan ulkopuoliseen käyttöön esimerkiksi perhejuhliin, toiminnan järjestämiseen ja kokouksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Järjestöt ja muut toimijat voivat käyttää tiloja esimerkiksi kokouksiinsa tai muuhun järjestämäänsä kuntalaisille kohdistuvaan toimintaan.

Tilojen tilapäisestä ulkopuolisesta käytöstä perittävät perustuntimaksut leikkipuistossa ovat

  • arkisin 13,52 euroa/tunti
  • viikonloppuisin 20,34 euroa/tunti

Hinnat sisältävät alv:n.

Tiloja voidaan antaa käyttöön maksuttomasti tilaisuuden tai toiminnan järjestäjälle seuraavissa tilanteissa: 

  • tiloja käytetään toimintaan tai tilaisuuteen, joka järjestetään yhdessä kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kanssa
  • järjestettävä toiminta tai tilaisuus tukee varhaiskasvatustoimen toimintaa.

Tilavaraukset tehdään suoraan leikkipuistoon. Tilan käytöstä tehdään kirjallinen sopimus leikkipuistossa. Tilan käyttäjä huolehtii itse tilojen valvonnasta ja siivouksesta.

Tilojen käyttäjä vastaa siitä, että tilat ovat kunkin käyttökerran jälkeen siinä kunnossa kuin ne luovutettaessa olivat. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan kaikki käyttöaikana tiloille tai välineille aiheutuneet vahingot. Tiloja ei saa käyttää muuhun kuin yllä mainittuun tarkoitukseen eikä luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala ei vastaa tilojen käytön estymisestä mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta tilojen käyttäjälle.

Mikäli varattua tilaa ei käytetä, eikä varausta ole peruttu viimeistään edellisenä arkipäivänä toimipisteen aukioloaikana, peritään käyttäjältä varauksen mukainen käyttömaksu. Peruutukset ilmoitetaan kirjallisesti toimipisteeseen.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala ei maksa tilojen käyttäjälle (esimerkiksi esiintyjälle) palkkioita eikä korvauksia kuluista. Tilojen käyttäjä (esimerkiksi esiintyjä) sitoutuu ilmoittamaan verottajalle saamansa muut kuin edellä mainitut tulot.

Lisätietoja saa leikkipuistojen ohjaajilta.

Leikkipuistot ja perhetalot aakkosjärjestyksessä

Leikkipuistot alueittainJAA
19.03.2020 12:03