Leikkipuisto Tuorinniemi

Agnetankuja 4, 00810 Helsinki, kartta
PL 81965, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 310 56515   
lp.tuorinniemi@hel.fi
Henkilökunta

Avoinna ma-pe klo 9.00-16.30


Uuden viikko-ohjelman mukainen toiminta käynnistyy leikkipuisto Tuorinniemessä maanantaina 27.8.2018.

Viikko-ohjelma

Koululaiset
- Koululaisten omat jutut
Vauvaperhetoiminta
Uniohjaus leikkipuistoissa  

Kotona lapsiaan hoitavien vanhempien kielikurssit (KOTIVA)  

Kevään 2016 asiakaskyselyn tulokset ja toimenpiteet (pdf)

Aamupäivisin perheet voivat tulla viettämään aikaa leikkipuiston pihalle sekä sisätiloihin. Puiston kaikki tarvikkeet ja tilat ovat asiakkaiden käytössä aukioloaikana. 

Leikkitoiminnankerho ovat tarkoitettu pienille 2-5 vuotiaille ja niihin pitää hakea erillisellä lomakkeella. Kerhon aikana perheet ja muut toimijat ovat myös tervetulleita puistoon sisällekin leikkimään, oleskelemaan, syömään eväitä sekä suunnittelemaan ja järjestämään yhdessä puiston toimintaa. Tavoitteena on, että puisto on käyttäjiensä näköinen, avoin ja viihtyisä paikka.

Kotiva-kielenopetuskurssit ovat leikkipuiston sisätiloissa ma ja pe, aamupäivisin, jolloin puiston sisätilat on varattu. Kotiva on yhteistyössä Stadin aikuisopiston kanssa ja Kotivaan voi kysyä hakulomakkeita leikkipuuston ohjaajilta.

Puistossa järjestetään arkisin ohjattua ja valvottua koululaisten iltapäivätoimintaa. Koululaisten toiminnassa on tärkeää, että lapset voivat päivittäin ulkoilla, liikkua, leikkiä, pelata, askarrella sekä rentoutua ja tavata kavereita. Koululaisten iltapäivätoimintaan haetaan erillisellä hakulomakkeella.

Ohjaajat järjestävät viikon aikana erilaista ohjattua toimintaa kuten askartelu- ja liikuntatuokioita sekä peli- ja leikkihetkiä. Toimintaa suunniteltaessa huomioidaan lasten toiveet ja tarpeet. Tavoitteena on luoda yhdessä toisia kunnioittava, turvallinen ja avoin ilmapiiri. 

Leikkipuistossa on mahdollisuus maksulliseen välipalaan.

Leikkipuisto Tuorinniemen ajankohtaista ohjelmaa päivitetään puiston Facebook-sivuilla.

 JAA
14.08.2018 12:39