Leikkipuisto Linnunrata

Linnunradantie 8, 00740 Helsinki, kartta
PL 74999, 00099 Helsingin kaupunki
Puh. 09 3105 7414
Sähköposti lp.linnunrata@hel.fi
Henkilökunta

Avoinna ma-pe klo 9-16  Viikko-ohjelma
Kesäleiriesite 2018

Koululaiset
- Koululaisten omat jutut
Perhekahvila
Ulkokerho Pikkukarhut
Ohjelma pikkulapsiperheille, syksy 2018-kevät 2019 (pdf)
Leikkitoiminnan kerhot ja osapäiväryhmät esite 2018-2019 (pdf)
Vauvaperhetoiminta
Uniohjaus leikkipuistoissa
Kesäeläimet  

Tervetuloa viihtymään Linnunrataan

Linnunrata sijaitsee perinteikkään Hannusas-tilan alueella Suutarilassa. Leikkipuistorakennus on ollut tilan entisessä päärakennuksessa vuodesta 1986.

Puiston piha jakautuu vehreään yläpihaan ja laajaan alapihaan.
Pihapiiriin kuuluvat leikkivälineiden, uima-altaan ja pelikentän lisäksi, takkatuparakennus, savipaja, sekä navetta ja eläinaitaukset. Alapihalla on talvisin luistinrata.

Päärakennuksen sisätiloissa on asiakkaiden käytössä leikkihuone ja keittiö. Keittiössä on jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni.
Myös takkatuparakennus on asiakkaiden ja retkeilijöiden käytössä puiston aukioloaikana, siellä on mikro, syöttötuoli ja wc.

Iltapäivisin puistossa on koululaisten avointa iltapäivätoimintaa. Pienillä koululaisilla on myös mahdollisuus hakea maksulliselle välipalalle.

Kesäisin Linnunradassa on hoidossa kotieläimiä, lampaita, kanoja ja kani. Kesäviikonloppuisin eläimiä hoitavat alueen lapsiperheet. Kysy eläintenhoitoviikonlopuista lisää ohjaajilta.
Linnunradan eläimet ja eläintenhoitoviikonloput

Toiminta-ajatus
Leikkipuisto Linnunrata tarjoaa monipuolisia toiminnan mahdollisuuksia idyllisessä maalaisympäristössä alueen lapsiperheille, koululaisille ja muille toimijoille.
Se on kiireetön, tuttu ja turvallinen pihapiiri, jossa voit vaihtaa ajatuksia, saada tukea ja tietoa muilta puistossa kävijöiltä ja ohjaajiltaJAA
18.06.2018 08:53